Benaytemel Nasılsınız nasıl geçiyor daha doğrusu benim gibi geçmiyormu günler 😩😩 biran önce doğurmak istiyorum artık hiç görmediğim biri bu denli özlenemez heralde🤧🤧🤧 doğum için gün verdilermi ? birde bebeğim hala dönmedi 36+2 deyim
ANT19- Benaytemel ayy canım benim aynı bensinnn bende görmediğim çiçeğini o kadar özlüyorum ki 38+1im gelsin istiyorum artık🤭 Nişan su bi işaret bekliyorum sürekli🤭😂
EsilaErtugrul Benaytemel bende 34+2 deyim ama bebeğim 10 gün önden gidiyor benimde hala dönmedi😕 ne zaman döner bu bebişler yaa
Miumiu Benaytemel 38 haftalığım ve sabırsızlanıyorum artıkk🐣 Perine masajları, squatlar, yürüyüşler hepsini yapıyorum 1 haftadır yoğun şekilde bakalım umarım bir etkisini görürüm🌸
Betll_72 Benaytemel aşırı sıcak 40 derece ben de 37 ye giricem bu an önce doğsa diyorum çünkü hava fena ağırlastm iyice inşallah 39 40 lo haftaları görmeden doğum olur
Ozge1123 Benaytemel bizde 36 olcaz yarın dönmediği için bide 2 hafta önden gidiyor o yüzden sezeryan olcak sanırım. Şuan tek derdim sıcak bayılacak gibi hissediyorum artık .🤦♀️
Eeebru Ozge1123 2 hafta erken gitmesi mi sezeryan sebebi 🧐dönmesine gelince Dr um doğum anında bile bebeklerin döndüğünü söyledi .birimde 2 hafta önden gidiyor da merak ettim
BegumIscanTunc Benaytemel 35+6 haftayım 14 temmuzda doğumum var hayırlısıyla inşallah 🤲 şuan benim içinde zor geçiyor sancılarım oluyor zaten riskli gebelik yaşıyorum kasılmalarım ve bebek toparlanması var Rabbim sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
Benaytemel BegumIscanTunc benim doktorum net bişey de demedi dönmedi sezaryanda demedi bir bilinmezliğin içindeyim
Duygus97 Benaytemel benim bebeğim uzun zamandır baş aşağı çatı muayenemi oldum bir parmak açıklık var en fazla 15 günümüz var ama doktor temmuz 7 8 E kadar doğar doğmazsa da alırız Bi hafta önde dedi bakalım hayırlısı 😍 Aynen öyle hiçbir şey bu kadar heyecan verici olmamıştı düğün telaşı falan daha başka heyecan yaşamam sanıyordum ama bu bambaşka yüzünü hiç göstermedi aşırı meraklıyım ben hariç herkes kızımı rüyasında görüyor sarı civciv gibiymiş bakalım ne cıkcak😍😀
MinikMaya Duygus97 merhaba bizde bugun 36+1 olduk. 9 gun once nst de sancilarim cikti. Muayenede bir parmak aciklik cikti. Size sadece aciklik var diye mi 15 gune dogurursunuz dendi merak ettim
gulin-35 Benaytemel 14 temmuza gun verdı doktorum bende artık sabırsızlanıyorum bı an once dogsun ıstıyorum ama agrılar agırlık yuzunden 😀
Dmllll Benaytemel 36+4 kaç haftadır kanalda bekliyoruz 😏 2 gün sonra doğuruyum diye dua ediyorum artık yorucu sıcaklarda iyice bunalttı kavuşmak istiyorum biran önce 🥰
Mnevvr53 Benaytemel 37 haftaligiz bu hafta gidicem gun verir ilaki sezeryan olcam cunku haftayi belirledik 38 inci hafta ama gun belli degil normalde 18 ine alcakti hafta sonuna denk geliyomus o yuzden temmuzun basi gibi dedi
Duygus97 MinikMaya canım benim 28 den beri sancı çıkıyor ve 33+5 ten beri de parmak ucu açıklıkla duruyorum. Yok benim zaten artık zamanım doluyor 37+5 im o yüzden 15 güne doğurcam zaten 40 hafta tamamlanıyor inşallah. Simdi açıklık devam etsin diye aktifim ama bu zamana kadar hep yattım
Sedakbyk Benaytemel dipkose temizlik ve kiyafet yika utule bitti,sicak havalarla bogusmaca,39+5e yani 26 temmuz gun verdi doktorum 2.sezaryanimi olucam,hastane cantam kaldi sadece ona da üşeniyorun🤭
Gulsen_Ozmen Sedakbyk ben de yarın gideceğim doktora. 37+2 oluyorum. Yarin verecek günü. İkinci sezeryan benim de. Çoğu doktor 39 u geçirmiyor sizin ki nasıl verdi. Ben de geçse istiyorum 39. Haftayı ama hayırlısı bakalım
Minikbimom Benaytemel 5 haftamız kaldı Allahın izniyle ama içerde olmaktan pek rahatsız hanımefendi hiç durmuyor