Semiha_ Dyggfrkn banada dün öyle söyledi canım birşey görüyorum ama kordon mu pipi mi emin değilim dedi haftaiçi tekrar çağırdı emin olamadıkları için öyle söylüyorlar 15+3 üz biz ☺️☺️ Sen kaç haftalıksın ?
ipekidil51 Dyggfrkn mrhba bende carsamba gunu gittim 18+5 gunluk erkege benziyo dedi ama bilmm net birsey soylemiyolar ya
Dyggfrkn Semiha_ Semiha_ biz çok merak ediyoruz bir türlü öğrenemedik hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunlar da . Sizde sağ salim alın kucağınıza inşallah.
Hasibe04 Dyggfrkn yaa bende 12 hafta olucam doktor kontrolümde belki bir fikir söler dedim ama boşuna heveslenmiyim o zman sizin bile net değilmiş hala
ipekidil51 Dyggfrkn insalhh ya heyecanli bir sekilde bekliyoruz acaba büyük ultursayonda belli olur mi ki 13 temmuda randevum var da
hhffee Bana da 11 haftalık içindeyken erkeğe benzetmişti bakalım haftaya kontrolüm var 17 haftalık olacağız bakalım net bişey diyecek mi 🤔
ipekidil51 hhffee kesin belli olmaz herlde bilmiyorum yine de bn 19 haftalik oldum yine mışlı konusuyolar kesin birsey yok 😂
Ozcifci Banada 17 haftalıkken %80 erkek demişti ayrintiliida netleşti en iyisi ayrıntılı beklemek gerçi ordada yanılma payı oluyormuş