Sonunda bende doğurdum kızlar 🥰hep ne zman gelicek acaba diye beklerken 39+3 haftalık ve 25.06.21 18:45 de kucağıma aldım minik kızımı 😍 gelelim hikayeme…
25i yani cuma günü sabah 6 gibi hafif adet ağrısı gibi sancım gelmeye başladı belime vuruyodu 10 dk arayla 15 20sn sürüyordu sonra doktoruma söyledim ve artınca gelmemi söyledi hemn bende bekledim artmasıni evde pilates topunda oynadım temizlik yaptım duş aldım ve derken bu sırada pembemsi şekilde nişanim geldi.. dedim tamam doğum basliyo galiba 🤭 saat 10 11 gibi hastaneye gittik ve sancılarım sıklaştı doktor çatı muayenesi yaptı ve doğum basliyo diyip yatışım yaptı ben şok oldum 😳 bu kadar hızlı beklemiyodum nedense 🤭 bu arada çatı muayenesnde açıklık kaç cm söylemedi doktorum ..
Sonra odaya çıkardılar doğumhane katına orda nst ve serum bağlandı beklemeye başladım tabi bu arada sancılarım sıklasmaya başladı. Doktor ve ebeler ara ara gelip açıklık varmı diye bakiyolardi ve 4 , 6 cm derken giderek doğum basliyodu ve ben bu sırada koridor da yürüyüp squat yapıyodm odaya gelince pilates topunda oynuyodum böyle böyle sancılarım giderken dayanılmaz hal aldı ve bı kere daha acıkliga baktı doktorum 8 cm olmus doğum basliyo hadi doğumhaneyee dedi ben nasi sevindim 😍 hemen çatala çıktım ve 4. Güçlü ıkınmam da minik mucizem göğsümde yatiyodu. O kadar güzel bı duygu ki anlatamam o an ..sonra hemşire ler kızimi aldı temizledi giydirdi tabi ben ona bakıyorum yanımda sonra doktorum 1 2 tane minik dikisim olduğunu söyledi beni de hazırlayip kızımı kucagima verdiler odama kendim yürüyerek kızımla geldim karşımda eşim annem ablam beni bekliyordu hepsi bebeğin ilk ağlama sesini duymuş ve aglamislar 🤭🤭hemen eşimle sarildik bu duygu tarif edilmez miss😍 şuan 2gunluk bı anne olarak sorulariniz varsa alabilirim ☺️ bu arada suni sancı almadim tamamen kendi sancımla doğurdum 😍
Rabbime şükürler olsun bana bu duyguyu tattırdı. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu yolda koymasin sizlerede hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim 🥰🥰💕
Bu arada kızım 3880 kg 54 cm doğdu ❤️