3MelekAnnesi3 zehranurr kilitli poşet şart mı? Evet düzen için ayrı ayrı oluşturmak büyük kolaylık bende oglumda yaptım ama hiç kilitli poset aramadım evde ki buzdolabı posetlerine koydum sonucta onlarda ilk kez kullanılıyor kilitli posette arkadaş sırf arayıp bulmak istemiş ya bence gerek yok demek istedim😂
BgmEymn Ben evdeki beyaz yastık kılıfımı terzide ikiye kestirdim iki tarafada fermuar diktirdim üzerine oğlumun adını yazdım, hem hoş görünüyor hem çok içime sindi 😊
Mucize-beklerken4 @Ozlem23 evet marketlerde var baktım zaten bende ama boyutları sanki ufak geldi gözüme o yüzden deneyimli arkadaşlardan fikir almak istedim.
Ozlem23 Mucize-beklerken4 ben orta boya koymuştum tek tek koymuştum gerçi hepsini koymak istiyosaniz o zaman Ikea dan en büyük boyu alın
Mucize-beklerken4 @3MelekAnnesi3 sırf arayıp bulmak değil genelde burda kilitli poşetlere koyulduğunu okudum ve acemi olduğum için fikir almak istedim.. yoksa şart olup olmaması tercih meselesi..
3MelekAnnesi3 Mucize-beklerken4 anladım canım bence cokta sart degil bulamazsan yorulup arama buzdolabı posetlerine iş görüyor amac kolaylık olsun zaten
Dyggfrkn Mucize-beklerken4 Trendyol da fermuarlı düzenleyiciler var eğer bakmak isterseniz bakın derim boyutları da var fikir olsun 😊
Cycanbaz Mucize-beklerken4 ben de dilediğim boyda bulamamıştım. Kilitli poşet yerine 100′lü satılan hediye paketi poşetlerinden buldum ondan aldım sonuçta tek kullanımlık olacak
Elzeminval Susamtanem2 çok abartıyorsunuz bence doğduktan sonra bebeği fanusta büyütmeyeceksiniz ☺️ Bu da yeni çıktı instagram sağolsun biri birşey yapsa hemen herkes peşinden gidiyor
Susamtanem2 Elzeminval pardonda size bişey mi dedim Instagram ne alaka ben eşim bırakmaz dedim tanıyor musunuz belki temizlik takıntısı var ? Sanırım siz Instagram dan fazla etkilenen tiplerdensiniz? Günah almadan tanımadan laf konuşmayın eşim annesini kanserden kaybetti hastanede çalışıyordu istia etti bende bı çok sevdiğimi bu lanet hastalıktan kaybettim çocuğumu tabi ki fanusta buyutmedim büyütmeyecegim ama sizden ya da Instagram dan değil içimize sinen kimseye zarar vermeyecek şekilde büyütüyoruz sağlıklı doğumlar umarım siz bizim geçtiğimiz yollardan geçmez ve bizi anlamak zorunda kalmazsiniz
Gulsenyilmaz Elzeminval instagramla alakalı olduğunu düşünmüyorum bunun sonuçta pandemi zamanı ve daha düzenli kullanışlı oluyor
Ays0 Rozerrin 1 penye battaniye +1 iç zıbın (kruvaze üst gibi oluyor ya ondan) + alt-üst takım+eldiven+şapka ve 1 adet bez koydum ben. Zıbın konusunda hemşirelere kalmış kullanan da var kullanmayan da olmadı geri yollarlar diye düşündüm
rosatue Mucize-beklerken4 6lı bavul organizerlerinden aldım. Makinede bir güzel yıkadım😅 tam yetti 6 tanesi ama isterseniz 6-6 2 tane de alınabilir bana poşetlerden daha kullanışlı geldi açıkçası. Bir kalınlığı da var çünkü.