Umudayolculuk36 Merhaba hamişler❣️ Şu 2-3 haftadır bu durumu yaşayan var mı doktora gitmeme 3hafta var daha kardiyolojiye giden oldu mu havalar çok sıcak 38derece klima vs yok ondan mı sıcak mı çarpıyor olabilir ve sürekli her gün baş ağrım var
Adilekorkmaz Umudayolculuk36 sicaktandan olabilir hava cok sicak bayilcak gibi oluyoruz kan degerlerinize baktirdinizmi benim kansizligim oldugu icin carpintim varmis
Zehra-Arda Umudayolculuk36 merhabalar benim 17 haftamda başladı 37 haftadayım deyim hala geçmiyor kardiyolojiye göründüm kalpte yüksek atım göründü daha önce yoktu böyle birşey sizde bir kardiyolojiye görünün bence
Mavi34 Umudayolculuk36 ben ilk haftalarımda çok.yogun yaşadım bu şikayetleri kardiyolojiye gittim eko yapıldı temiz çıktı hormonların yükselmesine bağlı ve vücut direncin çok düşük ondan böylesin dedi doktor. 19.haftalik olduk ilk zamanlara göre azalsa da hala az bir hareket edince konuşunca nefes nefese kaliyorum
Mlhameliha Umudayolculuk36 birkaç kişiye sordum canım hamilelikte oluyor dediler normal dediler bende doktoruma sormadım
Mavi34 Umudayolculuk36 aman onlar odun oluyor bosver sıkma canını ama kardiyolojiye görün bir kafan rahat olsun
Zeyzeykr Umudayolculuk36 bende de oluyo malesef nefes nefeseyim bide çok çabuk yoruluyorum dayak yemiş gibi oluyorum aynı işleri daha öncede yapıyodum ama bu kadar yorulmuyodum