Merveee6 Kızlar bugün sabah 11de kalktım kahvaltı felan yaptım ama bebeğim bi kere bile hareket etmedi korkmaya başladım dün biraz yoruldum doktora mı gitsem kızlar
Ezgistn Merveee6 benimde aynı şekilde bir gün çok hareketli bir gün çok az hareketler pazartesi kontrolüm var doktoruma soracağım bu durum beni lde tedirgin ediyor
Mervebektass Merveee6 canım benim yat soluna çikolata ye meyve suyu iç bende senin gibi yaşıyorum baktın yine hareket yok ılık suyla karnını ovala aynıysa durma ben hep öyle yapıyorum birde bebekler gündüz uyuyorlarmış gece daha hareketliymiş
Hly3 Merveee6 ben hareket hissetmedigimde karın çevreme parmak uçlarımla vuruyorum sonra hareketini hissediyorum🥰
Ezgistn Merveee6 gebelik şekerim var tatlida yiyemiyorum ne yapmalıyım bilemedim her hafta hemen hemen bu durum oluyor 4 gün aşırı hareketli 5. Gün çok az sonra yine hareketli sonra yine az yani etkileyen ne anlayamadim
Merveee6 ertugrulunannesi benim zaten çok hareketli değil bebeğim de hafta sonları dikkat ettim daha da azalıyor
Sibelrx Merveee6 normal degil o haftada yerinde durmuyolar genelde bi hastaneye gozuk istersen veya bi cikolata visne suyu felan ic yemek yiyincede hareket ediyolar
Eminos123 Merveee6 33 haftaligim 2-3 gun oncesine kadar fildir fildir olan cocuk dun hareket etmedi elhamdulillah bugun az bi hareket etti korkuyoruz da rabbim korusun
Merveee6 Ezgistn aynı benimde öyle canım dün gene iyiydi ondan önceki gün de iyiydi bugün tık bile yapmadı
Hly3 Merveee6 dene mutlaka tepki veriyorlar. Benim kızım genelde geceleri uyanık veya geceye yakın zamanda tepki verir hareketlidir. Gündüz çok nadir hissederim 🥰🥰🥰
Kediannesi123 Merveee6 eğer hala hareket etmediyse hastaneye git canım nst ile bakılsın bi benim doktorum hareket hissetmezsen mutlaka nst ye gir demişti
2sy Merveee6 yorgun ve yogun olunca o gun cok hareket etmiyo gibi bence. Bende de olmustu bi kaç kez. Sen hareketliysen o uyuyo icerde
Merveee6 2sy evet dün ayıptır söylemesi ağda yaptım eşime de yaptım bide çok yoruldum sabah bilir kalkamadım sanırım ondan hareketsiz kaldı