sivlimglsh Ben magnezyum tableti, devit damla, b12, decavit ve vegaferon fort kullanıyorum. Bu kadar vitamin normal mi size bi danışmak istedim.
kcnr sivlimglsh bende çok ilaç kullanıyorum ya midem hamilelikten değilde bu ilaçlardan bulanıyor bence içmek istemiyorum 😒😔
Glcntn sivlimglsh ben 13+2 yim doktor sadece golik asite devam dedi 1 hafta daha bunları vermedi bana bugün tekrar gitcem gerçi
Fatmakara97 2-prensesannesiii doktorunuz mu vermedi DHA 3 ay dolmamış en azından folik asit içmeniz lazım neden içmediniz
sivlimglsh Bende yeni kullanmaya başladım doktorum yazdı Ama çok gibi değerlerim normal çünkü kullananlara sormak istiyorum
sivlimglsh kcnr benimde gerçekten 13+3 günlük gebeyim bu zamana kadar hiç bulantım olmadı üç gündür ilaç kullanıyorum midem bulanıyor ve affedersin çişim bile kokmaya başladı 🥲
dakpinar- Glcntn ben de 13+2 yim doktor 12. Haftada folik asiti bıraktırdı , decavit ve gyno ferro sanol verdi onları içiyorum sadece ☺️
kcnr sivlimglsh 🤣maalesef benmde midem zaten gastrit ve reflüm vardı bu ilaçları içinde tatları ağzımdan gitmiyor midemden hep ilaç tadı geliyor doktora dedim ama illa kullancaksn diyo
Umudayolculuk36 sivlimglsh sadece d vitaminim düşük evet bu dönemde veriliyor yutabilirseniz decavit iyi yutun için
DemetF Ben icinde folik asit omg biotin ve bir cok vitamin olan regenesis max kullaniyorum Birde demir hapi
Glcntn dakpinar- ben şimdi geldim doktordan sordum ne zaman bereceksiniz diye 16. Haftada vericem şuan istemiyorum dedi 2 doktora gidiyorum ben aslında öyle denk geldi bu hafta 1 kere ücretsiz hakkımız vardı . diğer doktorda 16 sında vericem dedi .ilk 3 ay bitmeden istemiyorum dedi ikiside
Elcnbykckr Demir ilacım var, d vitamini damlası var, ocean mummy diye balık hapı verdi suan okadarlık ama balık hapını düzenli içmiyorum malesef
DenizBilge sivlimglsh D vitamini, magnezyum, kalsiyum (dişim kırıldı durduk yere), regenesis max, vinalac(kabızlık olduğu için probiyotik içerikli multivitamin bu)
Zeyzeykr sivlimglsh bende 13 haftalığım demir ilacı kullanıyorum sadece folik asit kullanıyodum bıraktım bu hafta