Dilekleklek Hanımlar merhaba Ufak ufak kiyafetler almaya basladim bebegime Ama aklima takilan bir sey var Bebislerinizin kiyafetlerini ne ile yikiyorsunuz Ya da hastane çıkışını falan ne ile yikadiniz Hangi deterjani kullandiniz Fikirlerinizi alabilir miyim
G493m byzza16 merhaba ben de aynı deterjandan aldım kapağı açık sarı renkli çok affedersin bebek kusmuğu gibi kokuyo 😅 yanlışlıkla elime bulaştı saatlerce kokusu geçmedi yıkama yaptıktan sonra bebişin cicilerinde öyle bi koku kalıyormu acaba
E_T Purpura26 mama lekelerini filan çıkarıyormu ben Dalin papatya özlü kullanıyorum lekesi çıkmıyo 30 derecede yıkadım yok 60 derecede yıkadım çıkmadı 90 derecede yıkadım Gine çıkmadı
byzza16 G493m sarı kapaklisi da var evet ama benim aldığım beyaz kapakliydi kötü bır koku alamadım ama
Ozgepoyrazaden Omo baby sıvı deterjan ve Dalin yumuşatıcı kullanıyorum . Makinemin bebek ayarı var ekstra durulama yapıyor .
esra556141 Dilekleklek siveno sıvı deterjanla bebeğimin kiyafetlerini yıkadım o biraz pahalı diye e bebekten granül baby me deterjan aldim onunlada kendi hastane kiyafetlerimi yıkadım bebeğime temas edicekleri için doğal içerikli seyler kullanmaya calisiyorum