Yenigelin543 Kızlar 28+2 haftaligiz en son geçen hafta tartilmistim bir buçuk kg eksik çıktım beyaz ekmek dışında onkadar dikkatte etmedim normal mi acaba böyle olması bebeğim kilo almiyormu diye korkuyorum
Busclk Yenigelin543 kilo kaybı ödem atmanızdan da kaynaklı olabilir eğer şiddetli kusma veya ishal yaşamıyosanız. Farklı bir durum varsa bünyenizde mutlaka doktora danışın. Benim 6-7 hafta tartıda gram oynama olmamasına rağmen bebeğim kilo almaya devam etmişti şaşırmıştım :)
Kvsraykt Yenigelin543 aldıktan sonra mı verdiniz yoksa hiç almamıştınız ve vermeye mi başladınız kaç kilosunuz hepsi önemli bunların bebeğin gelişimi normalse çok da kafanıza takmayın
Yenigelin543 Busclk öyle ishal mide bulantım yok canım sadece sıcaklardan çok terliyorum dediğin gibi ödem atyo olabilirim
Busclk Yenigelin543 ah evet sıcaklar bitirdi bizi🤦🏻♀️ Siz yine de kontrolde söyleyin muhakkak, sağlıkla gelsin yavrunuz🌸
Kvsraykt Yenigelin543 çok normal yüksek kiloda bende öyleyim 112 kiloyla gebe kaldım 9 kilo verdim 26 haftaya kadar sonra 2 kilo aldım 30 haftalığım