Sed22-09 Kızlar gece 3den beri ağrılarım var sabah dayanamayıp geldim hastaneye artık 4 cm açılmam varmış yatışım yapıldı, çok heyacanlıyım ve korkuyorum da biraz ne olur dua edin bana
Glzr90 Sed22-09 Korkma bol bol dua et Allah yardımcın olsun güzel düşün güzel olsun Sağlıkla kavuş bebeğine
badembid Sed22-09 inşallah bir avazda doğurursun canım🙏🏼 Korkma açıklığın çok iyi derin nefes al sürekli😊
ruveyda98 Sed22-09 korkma kuzum kucağına alacağın zamanı düşün güç ver kendine bol bol yürüyüş merdiven in çık hastanede inşirah suresini çok oku plates topu vs yoksa orda koltuğun yatağın ucuna otur esneme hareketleri yap
Sed22-09 ruveyda98 çok şükür kavuştum yavruma canım dediğin gibi oldu kucağıma alınca da bütün ağrılarım geçti gitti ❤️
minikbirprensannesi Sed22-09 Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah doğum haberini aldım daha doğrusu instagramdan gördüm ortak tanıdıklarımız var ☺️ Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin sizlere bağışlasın inşallah güzel günlerde büyüsün minik oğlan ☺️🥰
Sed22-09 minikbirprensannesi saol canım teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️ ortak tanıdıklar mı kim onlar kız belki bende tanıyorumdur seni :)