Katze8sirac Kızlar reglim 2 gün geçiyor sürekli test aldım yaptım negatif çıktı hep erken gebelik testleri de denedim onlarda da çıkmadı son ihtimal kan verdim kan sonuçlarım pazartesi çıkacakmış sizce normalmi bu durumu yaşayıp regl olan var mı ?
Annesininkuzusu01 Katze8sirac Benim 9 gün geçmişti ve o güne kadar günü gününe regl olan bir insandım. Ama hamile değildim. O gecikmeden sonra regl döngüm 28 günden 33 güne kaydı. 2 ay sonra hamile kaldım ama sağ yumurtalığımda kist yapmıştı 5 cm gecikme yüzünden
esra556141 Katze8sirac 2 gün gecikme gayet normal hamile olduğunuzu göstermez he inşallah vardır ama normalde günü gününe olsanız bile psikolojik olarak bile etkilenebilir hamilelik düşünüldüğünde de gayet normal bu durum yada döngünüzde değişiyor olabilir 3 5 gün ileri erken falan normal kabul ediliyor
Katze8sirac Annesininkuzusu01 benim sol yumurtalığım da kist vardı zaten aldırdım sol yumurtalığı sağ sağlam sadece ayy bir kist vakası daha yaşamayayım nolur 🤦🏼♀️
Katze8sirac esra556141 o zaman daha beklemeliyim 😉 bide sanki regl olamadığım için şişkinlik var bilemedim bakalım