Hilkatkaradagli Bel ve kalça ağrılarım ilk günden beri bitirdi beni resmen ,uyku vs hak getire sizlerin böyle şikayetleri oluyor mu acaba ???Dedim kesin bu bebeğin cinsiyeti farklı kızların gebeliği zor derler hiç zorluk çekmemistim oysaki ! Sizce hangisi zor …
Gupssse Hilkatkaradagli kaşıntı bitirdi beni resmen ilaç da artırdı anlamadım sıfır uyku ile direniyorum şu saate kadr yapmadığım kalmadı ağlıcam artik
Tunammm Hilkatkaradagli oğlumda hiç zorluk yaşamadım bu prenses biraz zorluyor 24 haftalığım şimdiden uyutmaz bele ve kasığa ağrı yaparsa ben ne yaparımmm🥴 yapıyorrr😬
Nisssss Hilkatkaradagli 18 haftalık hamileyim ama ağrı ve sızı içinde uyanıorum hergün.sol tarafına yat dediler bu kesse bacaklarım kalçalarım bitmiş durumda.nasıl geçicek böyle bilmiyorum.bazen diyorum olsun ağrısın aramayla buldum ben bugünleri çok bekledim diyorum ama bazen de dayanılmaz oluyor.
tugbaoztrk Hilkatkaradagli Benimki erkek ama uyuyamıyorum sürekli tuvalete gidiyorum ve kollarım ellerim ugusuyo yatınca ağrısından uyuyamıyorum pazar günü bu saatte ayakta.olan bitek biziz heralde. Ve bunların yanında kasıklarım ağrıyor.
Hilkatkaradagli Gupssse Ne ilacı acaba çok zor ya gebelik inanın uykuya hasret kaldım 1 de uyudum 3 ten beri ayaktayim uzanamıyorum kalkamıyorum
Gupssse Hilkatkaradagli kaşıntı için. Safra asidi değerim yüksek çıkmış bi alerjik dedi bi kolestaz dedi anlamadım ellerimde parmak arasında yoktu o başladı iyi e fittircam ya
Hilkatkaradagli Gupssse Allah yardımcınız olsun kaç haftalık ins çok yoktur doğumunuza bende de gebelik şekeri ,amniyon sıvı fazlalığı çıktı baya zorluklar yaşadım diyetle önüne geçtik şuan yoksa erken doğum riski var demişti doktor alerjiide kötü ya
Hilkatkaradagli Tunammm 🙂 Demek ki olay cinsiyette falan değil benim eklem ağrılarından vücut iptal diyorum doğum da çok zor olur benim ki öyle tahmin ediyorum birde hep özele gidiyordum çok yordular devlete gdim dedim bikac gün önce bebek 2 hafta daha büyük dedi napcam şaştım sürekli doktorum 29 haftalık dedi özel ,devlet 31 hafta dedi kesin anlamadım 😳
Gupssse Hilkatkaradagli amin saolasin 35+4 olduk kuvöz korkusu olmasa doktora diyecem ama o da belli olmuyor gerçi haftasında doğup kuvöz e giren de var bilmiym
Hilkatkaradagli Gupssse Bana da erken doğum riskj falan dediler cnm 24 Haftadan beri gebelik şekeri ile baş etmeye çalışıyorum aman erken doğmasın diye 31 hafta içinde benimde … Maşallah az kalmış senin ama dikkat et ins vakitli doğar kalıcı birşey değildir umarım kaşıntı
Hilkatkaradagli Nisssss Çok zor ya Allah kolay geçirtsin benim de sanki belin tutulur duzelemezsin ya adım atmaya bazen bel izin vermiyor arkadaşım gelmiş kadın diyo uzanarak yemek ye afedersiniz oturamıyorum bile bir çare de yok anlıyorum sizi de
Ayse12sey Nisssss umarım ağrıların azalır, bacaklarının arasına çok kalın olmayan bir yastık al ve bacaklarını hafif karnına çekerek yatmayı dene, iyiy gelecektir inşallah 🌸
Gupssse Hilkatkaradagli gebelik şekeri bende de cıktı ama kaşıntı Allah düşmanıma vermesin oksapar kullanıyorum zaten dr 38 de alacağız diyordu ama ne diyim rabbim hepimize kolaylık versin
Hilkatkaradagli Gupssse Amin cnm Allah yardımcın ,yardımcımız olsun 🙏 Benim de 2 si normal doğum buda ins sezeryan olmaz diyorum ,kısmet 😐
Hilkatkaradagli Gupssse Sağol cnm aynen 31 yaşındayım 9 ve 7 yaşlarında kızlarım ins bu bebekte sağ salim doğar büyür babamı kaybettiğim gün öğrendim hamile olduğumu bir nefes alıp birini verdi rabbim ama o psikolojiyle hiçbir günüm iyi geçmedi inşallah hepimizin gönlünce olur🙏
Hilkatkaradagli tugbaoztrk Allah şifalar versin annelik çok kutsal gerçekten her anın bir çeşit ağrılar ,sancılar …Ben ağrılarım hafiflesin diye inanın hergun sıcak duş aliyorum kemiklerim rahatlasın diye ılık tavsiye ediyolar ama başka da bir çözüm bulamadım aynen eşim uyuyor gönlüm kalıyor o derece🙂
Gupssse Hilkatkaradagli rabbim acini hafifletsin zor kaybetmek..ne denir ki bebisine de diger evlatlarina da saglik sıhhat versin rabbim. ben 32 yaşındayım 2 kayıp sonrası ilk kez bu haftalara geldim bakalm nasip kismet
Hilkatkaradagli Gupssse Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi 🙏Herşey gönlünüzce olsun hayatta ❤️🌸