Merhaba kızlar,
Perşembe günü 39+3 te gelen kahverengi lekem ile birlikte doktora kontrole gelmiştim. Fakat açıklık ve sancı olmadığından dolayı doktor geri göndermişti. Daha sonra cuma gece 11 de saat başı başlayan kasılmalarım vardı ve kahverengi lekemin devamı geldi. Cumartesi sabah 6 dan itibaren de 15 dk bir gelen kasılmalarım saat 9 gibi 5 dk da bire düşünce doktora yazdım ve kontrole geldim. Doktor açılmamın olmadığını fakat sancılarımın 100 lere vurarak düzenli aralıklarla gelmesi sebebiyle seni eve gönderemem dedi ve yatışımı verdi. Akşam Saat 7 ye kadar kendi sancılarımla devam ettim fakat bebek hala yukarıda olduğu için suyumu patlattılar epidurali taktılar ve 1 saat içerisinde açılmam 7 cm olmuş bebeğin başının yerleşmesini bekliyorduk. Herşey çok güzel ilerlemişti yumuşamam, açılmam, suyumun berraklığıve sancılarım vs. Ebeler çok iyi gittiğimi söylüyordu. Suni sancıya gerek kalmamıştı. Fakat akşam saat 9 gibi bebeğim strese girdiği için kalp atışları bir anda durma noktasına geldi ve normale dönmediği için 5 dk içerisinde acil sezeryana alındım ve 10 dk içerisinde bebeğim yanımdaydı. Şükür ikimizin de sağlık durumu çok iyi şuan yanımda uyuyor fakat onu kaybetme korkusu yaşadığım için inanılmaz korktum. Bir anda herkes odaya doluştu koşturanlar bağrışmalar çok kötüydü. Sütüm hemen geldi bu arada kızımda çok güzel emiyor. Sezeryandan sonra kalkmak da hiç zor olmadı hiç baş dönmesi vs. Yaşamadım. Gözünüz korkmasın bu nedenle sezeryandan. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. 24 saate yakın sancı çekip 7 cm açıklıkla tam bitiyor derken sezeryanla devam ettim 😂 Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻