SedaCeki mükemmel hastane tertemiz. Ebeleri çok ilgili anestezi doktorum mükemmel bir adamdı. Keşke yine orada doğum yapma şansım olsaydı. Doktorum dışarıdan gelmişti. Orada çocuk doktorundan memnun kalmamıştık Ancak doğumdan sonra ilgi alaka herşey süperdi

Mom72626 darisi basima doktorum Hakan Sabırlı cok cok memnunum. Hastaneyide seviyoruz dogumla ilgili boyle seylerde okuyunca icim rahatliyor.

SedaCeki benim doktorum volkan emirdar. 21 aylik kizim var ve şuan 9 haftalik hamileyim ayni doktorla devam ediyoruz çok çok memnunum. Ebeler hemsireler cok iyiydi odalar temiz ferah

Didii biraz ozel bir soru ama dogumda lavman istemismiydiniz ? Yapiliyormu biliyormusunuz?

SedaCeki kesinlikle öyle. Ben kahvaltımı yaptım öyle gittim kontrole ama öyle böyle bir kahvaltı yapmamıştım. Acil doğuma alınınca lavman fln gerek duymadı doktorumuz açıkçası iyi ki tok girmişim sütüm bol bol gelmişti

SedaCeki Yaa ben de burada bekleyeyim 38 haftalığım Buket hanıma gidiyorum ben de. Doğum, hastane, ilgileri falan nasıl merak ediyorum🌸

Guneyyli 29 haziran randevum var . Lutfen oyle birsey olmasin ya nereye gececek peki muayene acmayimi dusunuyor acaba yeniden ?

Hiç bir bilgisi yokmuş hastaneninde konu hakkında. Benimde 30 u randevum var. Temmuzun 3 ünde idi hastane geçtiğimiz cuma aradı bilgi verdi. Son randevumu 30una aldım bende. 8. Ay içerisindeyim , tüm her şeyi başından beri o kontrol etti napcam hiç bir fikrim yok inan ki kalakaldım 😔

Guneyyli medicana ya baktim bende simdi tamamlayici saglik sigortam var eger muayenehane acarsa gidemem , baska hastaneye gecerse ancak gidebilirim ben zaten ögrendigimde burdanda yazarim size cok uzgunum suan ya bende 9.aydyim ve daha once kotu deneyimler yasadigim doktorlar olmustu Hakan Bey bey bana guven veren tek doktordu. 😔

SedaCeki siz yarın gideceksiniz anladığım kadarıyla. Gidiş nedenini ve nereye gittiğini öğrenirseniz buradan yazabilir misiniz? Bende inanılmaz muallaktayım napacağımı hiç bilmiyorum. Medicana yı bende düşündüm ama bilemiyorum hangi doktor iyidir bir de sona geldik acaba kabul ederler mi ki?

Guneyyli sormayin benim tavsoyem uzerine hakan beyle devam eden arkadaslarim var benim suan resmen geceden bu yana yıkıldım ben guzelyalida oturuyorum sadece hakan bey icin gidiyordum medicalparka , orada birde volkan bey var onun hakkinda hic kotu yorum duymadim aksine herkes bayiliyor bi arkadasim ona gecmeyi planliyor bakalim ne olacak. Ben yazarim mutlaka size.

Çok şükür ki hakan bey ile devam edebiliyoruz temmuzda medicanada olacak.

Guneyyli medicalpark doğum ücreti hakkında bilginiz var mı farklı fiyatlandırmalar duydum size ne kadar dediler acaba

SedaCeki medicalpark doğum ücreti hakkında bilginiz var mı farklı fiyatlandırmalar duydum size ne kadar dediler acaba

Eceozturkgazi ben ucret odemeyecektim sigortadan kaynakli ama 7500 diye duydum. Ama cok degisiyor diye bende blduymustum hastane cok guzel ama fiyat politikalari bi tuhaf.

Merhaba, bende medical park buket hanima gidiyorum. Son sigorta onay icin islemi de baslattik ve dogum ucretini 7500 olarak bildirdiler. Sezaryen veya normal ayni ucret dediler. Bu fiyati mayis sonunda aldim. Ben yilda 1x zam yaparlar saniyordum ama bu degiskenlik gosterebilirmis. Subatta yeni ucretleri bildirmislerdi 6450 idi ozaman. Valla neye gore kime gore zam uygulaniyor anlayamadim🤷🏻‍♀️

Sell90 2 hafta önce 9700₺ fiyat verdiler bize çok absürt geldi bende Volkan beye gidiyorum ama bu kadar farklılık nedir çözemedim.