Merve112 Arkadaşlar doğuma girerkenki kilonuzla cıktığınızdaki kilonuz kaç oldu tecrübelerinizi paylaşır mısınız😊
SMMM123 Merve112 Oğlumda 73 le girip 66 ile çıkmıştım doğumdan. Smdi kizima hamileyim bakalım bu sefer kaç kilo gidecek 😁
BelisinAnnesi Merve112 ilk gebelikte 21 kilo alıp sadece 5 ini vermiştim 3.400 bebek geriside işte kan ödem falan . Bakalım bunda nasıl olacak
Semashbl Merve112 ilk doğumum oğlum tam bir aylık oldu 15 kilo almıştım henüz 7 kilo gitti doğumdan iki gün sonra sadece 4.5 kilo vermiştim oğlum 4 kilo doğdu plasenta falan içerde kaldı galiba dedim 🙄 inşallah kalanı da veririm
Busra228 SMMM123 sadece 6 kilo mu verdiniz yoksa hamilelikte almadınızmı 33+5 olduk 20 kilo aldım😭 1 ay içinde hepsi gider inşallah zayıf hamile kaldım ama şimdi yuvarlancam az kaldı😂
SMMM123 Busra228 14kilo almıştım.ama süt verirken homini gırtlak yeyince geriye kalan kiloyu veremedim 🤭kızıma 69kiloyla hamile kldim suan76 kiloyum 37+6. Kızımda daha az kilo aldım. Her hamilelik aynı olmuyo. Ama bu sefer doğumdan sonra sıkı dikkat etmem lazım cnku hiiic alışık olmadığım bu kilo hayat standardımi çok etkiliyor.
Merve112 Busra228 ayy inşAllah ben de o kadar almam zaten zor kilo veriyorum😓 bu beni tedirgin ediyor hep fazla kilo almak
Hly3 Busra228 kaderdasim ah ahhh😂 ben de 20 almıştım ama şuan kaç kiloyum bilmiyorum 88 dim en son 90 olmusumdur 68 le hamile kaldım
Demir2015 Ben oğlumu 3,5 kilo doğurdum eve gelip tartıldım 2 kilo vermişim. Dedim heralde ben bu çocuğu tam çıkaramadım 🤦🏻♀️ Ama bir yıl dolmadan tüm kilomu fazlasıyla verdim
Ozcifci Doğuma girdimde 86 kiloydu dogumdan iki gün sonra tartıldım 76 geldim tam 10 kilo gitmişti ama emzirme doneminde süt olsun diye yedim tekrar 80 görmüştüm 1 yılda 60 düştüm
SMMM123 Merve112 evet oğlumun pesinde koşmaktan ilk de olduğu gibi sürekli devrilip yatamiyorum malesef 😁
BelisinAnnesi Merve112 evet ama şöyle birsey vardı ben 45 kilo ile hamile kalıp 21 kilo almıştım 5 i doğumda gitti 5 ide öyle gtti ben 55 civarı kalmıştım ama çok güzel oldu :))
Ozlmaydn İlk hamilelğimde 62 ile hamile kaldım 82 ile 8 aylık doğum yaptım doğumdan 10 gün snra filan tartıldığımda 15 kg gitmşti 🤭 ama virüs zamanı 5 kg aldm şmdi 72 ile yeniden hamile kaldm 20 haftaşığız daha kilo almamşm umarm çok almam 🤭