Ayseonay Arkadaşlar merhaba ikinci defa korona olan var mı aranızda? Ben 9 ay önce olmustum şimdi 30 haftalık hamileyim ve çok hastayım grip gibi bugün sanki artık koku da alamıyorum fikri olan var mı?
Suleasyaa 3 defa bile corona olabilirsiniz. Bunun bir sayısı yok malesef vücut antikor oluşturmadi ise tekrar tekrar olabilirsiniz. Dedem ikinci defa oldu çünkü
Ayseonay VeraVrea ne diyorsun sen ya terbiyesiz burada hastayım ve bişey danışıyorum ne boş boş konuşuyorsun sen??? Bilmiyorsan yorum yapma!!!
Simsekbebekannesi VeraVrea Ayseonay her ihtimale karşı test yaptr Canim kendine dikkat et inşallah da yoktur covit boş yorum yapanlara da takılma boşver boş konuşuyor işte😊
2368 Bende tam9 ay önce korona oldum şimdi bişeyim yok tabi ama korkuyorum tekrar olursam diye sonucunuzu yazın merak ettim geçmiş olsun
Ayseonay Candanesra sonucum negatif çıktı şükür ama şaşırdık eklem ağrısı dışında bütün bulguları yaşıyorum belki de hamile olduğum için daha ağır geçiriyorum
Ayseonay Simsekbebekannesi teşekkür ederim şükür negatif insan hamile olunca çocuğunu düşünüyor korkuyor tabi ☺️