Reyhan_musti Arkadaşlar mrhb doktorum bebeğime cücelik teşhisi koydu el kol kemiği gelişmemiş dedi 25. Haftamdayım brnm gbi olanınız varmı acaba böyle bebekler yaşar mı yaşamaz yüzde yüz ölücek denildi bana 😔
BelisinAnnesi Reyhan_musti öncelikle çok geçmiş olsun genlerde var mı peki böyle birşey ? Herşey Rabbimin takdiri herkesin söylemesine göre olmaz o işler Rabbim şifa versin inşallah
Kaderimm Reyhan_musti bı bilgim yok cnm geçmiş olsun çok ama Rabb’im hikmetine sual olunmaz sıkma canını ne çocuklar gördük duyduk yaşamaz denilip yaşıyan umudunu hiç bı zaman yitirme bol bol dua et 🤲🥰
Ogretmenanne11 Reyhan_musti Benimde aynı durumdu 22 hafta akondraplazi dendi şuanda da kol ve bacakları 4 hafta geriden geliyor perinatolog da cücelik, down veya iskelet rahatsızlığı olabilir dedi sizin kaç hafta geride ve sadece kollarmı ?
Bankacianne48 Reyhan_musti bir anneye böyle şeyler söylenir mi ne densizler ne demek ölecek tövbe ya. Başka bi doktora git için rahat etsin cnm hem öyleyse de nolmus yani bizim evlatlarimiz canımız ciğerimiz sağlıklı olsunlar da boyu posu olmasın
Ogretmenanne11 Benimde aynı durumdu 22 hafta akondraplazi dendi şuanda da kol ve bacakları 4 hafta geriden geliyor perinatolog da cücelik, down veya iskelet rahatsızlığı olabilir dedi sizin kaç hafta geride ve sadece kollarmı ?
Ogretmenanne11 Reyhan_musti hayır ama ikinci gittiğim perinatolog bunun ölümcül olanı da var ama sizin ki öyle değil demişti size tavsiyem bir kaç perinatoloğa görünmeniz
Hemsireda Rabbım yar ve yardımcıniz olsun , rqbbimin hikmetinden sual edilmez aynı durumu yaşayan tüm annelere tez zamanda şifa insallah
GorkeMelek Bana da 2 hafta geriden geliyor dedi. Kol ve bacakta bulunan uyluk kemiği kısa dedi bende neden olabilir dedim herşey olabilir cücelik veya down sendromu olabilir dedi haftaya tekrar gel kontrol edelim dedi. O 1 hafta hiç geçmedi tabi bana 1 hafta sonra gittik baktı uyluk kemiği tam 1 hafta uzamış problem yok dedi şimdi perşembe günü tekrar gidicez bakacak yine 2 hafta uzamışsa problem yok diyecek muhtemelen Inşallah. Yalniz söyle bisey var ki benim son adet tarihim 27 aralıkti sonra ilk haftalar gittik geldik hep geri çekti en son 17 aralık dedi 10 gün geri çekti ultrasondan dolayı. Ondan da öyle görünüyor olabilir sonuçta benim tarihim 27 aralık.
Reyhan_musti Ogretmenanne11 ben tek perinaloğa göründm oda öleceğini söyledi göğüs kafesi dar olduğu için ciğeri ve eli kolu gelişmez dedi 😒
ecevecev21 Allahım bi anne adayı için ne zor böyle şeyler duymak😔 sizin konu hakkında bilgim yok ama bana da detaylı da bebeğimin hipofiz bezlerinde sorun olduğunu aldırmam gerektiğini söylemişlerdi. Allahım hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Reyhan_musti ecevecev21 çokk zorrr 😔 sizede rsbbim şifa versn dilerim sapasağlam alırıx bebişlerimixi kucağımıza 🙏
GorkeMelek Ela20 Yani ilk gittiğimde ultrasonda baktığında ölçüyor ya karın bölgesini kafasını her yerini falan artık o zaman önde mıydı o yüzden mı bilmiyorum kendi 17 aralığa çekti bana son adet tarihin 17 aralık dedi ama aslında 27 aralık.