Mrv1234 Kizlar buraya aykiri belki ama bı turlu karar veremedim esime hediye almak istiyorum dogum gunu icin bir turlu ne alsam karar veremedim bi diyorum ki aceba farklilik mi olsa cicek ve cikolatami gondersem😃😃😃bana yardimci olabilecekleri bekliyorum lutfen fikir verin bana 😃
Cicilibicili Mrv1234 eşime alınacak her hediyeyi aldım. Gerçekten aşırı zor hediye işi erkeğe😅 öneriler farklı şunlar olabilir. PlayStation, forma, Bluetooth kulaklık, akıllı saat.
SedaCeki Mrv1234 ben onu cok yaptim benim cicek alerjim var o bana alamaz ama ben ona cok aldim isyerine gonderdim en sonunda itiraf etti erkekler cicekten hoslanmiyormus🤣
Seminn Mrv1234 29 u da eşimin doğum günü ben kendim pasta yapıcam üzerine kızımızın adına kısa bişey yazıcam(babam pastacı kaptım bişeyler 😅)
Mrv1234 Kelebek14 kiz vallahi bilemedim ya hani kiyafet aldim saat filan aldim cuzdan desen aldim tesbih aldim ne alam bilemiyorum bosda geciresim yok😃
Kelebek14 Mrv1234 insan bi süre sonra ne alcagını şaşırıyor yolla çiçeği gitsin hem komik bi anısı olur 😂
Elif_Eda Mrv1234 Vallahi benim eşim ofiste çalışıyor bende çiçekle çikolata göndermiştim güzelde bir nott baya mutlu olduu ☺️🙈
Mrv1234 Cicilibicili PlayStation ile isi olmaz forma desen mac sevmez Bluetooth kulaklık gi var akilli saati de malesef evlilik yildonumunde aldim😃