Deletedmom9823 Kızlar otomatik yada manuel önericeğiniz ana kucağı var mı ? Binin üzerinde para vermek istemiyorum 🤷🏻♀️
Sultankiz Deletedmom9823 joie sansa model alıyorum otomatik hem ses hem titreşim hem 3 yöne sallanması var ve sallanma derecesi ayarlanabiliyor ama bin tl üzeri 🙊
Cicilibicili Deletedmom9823 joie serina hem otomatik oluyor, hem de çıkarıp manuel şekilde kullanabiliyorsun. Ben çok memnun kalmıştım
Birmutluanne2 Deletedmom9823 maddi durumunuz varsa babybjörn araştırın bence elektrikliden falan sağlıklı bebeğin kendi hareketiyle sallanıyormuş
Deletedmom9823 Sultankiz evet onu biliyorum ama bi kaç arkadaşımda var çok kısa kullanılıyor alma dedi daha kullanışlı bişey al dediler
Sultankiz Deletedmom9823 zaten çocuk hareketlenin e ana kucağında yatmak istemicek her türlü kısıtlı bi zamanda kullanmış olacağız ☺️
Cicilibicili Deletedmom9823 benim aldığımda bin liraydı😅 kızım 6 aylık şuan düşün nasıl kısa zamanda uçtuğunu🤯😅
Birmutluanne2 Deletedmom9823 Instagramda Aysu dinc diye bi içerik üretici var ben ondan gördüm herşeyi araştırıp öyle söylüyor bu konuda da öne çıkan hikayelerinde vardı birşeyler bende oradan gördüm bana mantıklı geldi sağlıklı ve kullanışlı bayağı kullananda var