Mehtap23 Biranneadayiiii bende 21+1 haftalığım sağ tarafıma doğru şişlik var sanki hep sağ tarafımda gibi ama benim cinsiyet kesin değil hala kız gibi dedi sadece doktor 🤔bu hafta kesin belli olur inş
Durubatu Biranneadayiiii sanırım öyle kızımda karnım kocaman olmuştu aşağıya doğru tuhaftı şimdi oğlum olcak hep yukarda akcigerlerime komşu 😂bazen nefes alamıyorum doktorda oğlumuz hep zirvelerde takiliyo dedi ve karnım top gibi kızımdaki gibi değil bu hamileliğimi daha çok sevdim daha güzel hissediyorum 🤭
Momlife1 İlk kızım aşagıya inememişti 40+3 doğum yaptım üsten bastırarak indirdiler doğumda 😂2. Ye kızım olacak daha 17 haftadayım yeri daha kasıklarda olduğu için ilerleyen zamanlara anlayacağım bakalım😇
Ikizdeniz Biranneadayiiii benim sanki alttan cikacak gibi vuruyor bazen korkuyorum gercekten cikacak diye
Zeyyyn Biranneadayiiii şimdiden ağrı yapıp zorluyor sonra yürüyemicem dıye korkuyorum valla 🙃 çok aşağılarda kalmaz umarım
Momlife1 Biranneadayiiii 😂 çıkmaya hiç niyeti yoktu kuşumun bide 4 kiloya yakın ve 55 cm doğmuştu 😅şimdi tutabilene aşk olsun 4 yaşında yerinde durmuyor 😂
Rabiaa59 Biranneadayiiii Şu an 2. gebeliğim henüz yeni 7+5 iz cinsiyet belli değil ama ilk bebeğim kız. Gerçekten hep alt taraftaydı 🌼