Newmomadayi Kizlare pike takimim beyaz uzerine kirmizi ve farkli renk tonlari olan bir takimdi. Makinada yikadiktan sonra carsaf ve yastik kilifindaki beyz yerler hafif pembemsi olmus boya gecisi olmus sanirim. Nasil eski haline duzeltebilirimm ?
Bayzann Newmomadayi düzeltenezsın gıttı o oyle kullancaksın malesef kaçta attın makinaya en az 30 derece yıkasaydın bısey olmazdı
Bayzann Newmomadayi düzeltenezsın gıttı o oyle kullancaksın malesef kaçta attın makinaya en az 30 derece yıkasaydın bısey olmazdı
Newmomadayi 30 derecede yikiyorum ben hep camasirlarimi bunuda ayni sekilde 30 derecede yikadim cikinca sasirdim. Kalitesiz bir urunde degil karaca sarah andersen nevresim ve pike seti
zehranurr Newmomadayi bence Karaca ile irtibata geçin. Küçük detaylar ama böyle bir markanın böyle saçmalıklar yapmaması lazım. 30 derecede yıkayamayacaksak kaç derecede yıkayalım yani
Suleasyaa Yıllardır böyle birsey yaşamamak için Dr beckham diye bir markanın yıkama mendillerini kullanıyorum. Bebek kıyafetleri de farklı farklı renkler olduğu icin onda da çok iyi oldu.Size de öneririm.
hamisko Newmomadayi Tekrardan yıkamayı deneyin bazen 2 kere yıkanınca boya geçen yerler düzeliyor ama kesin çözüm olur mu bilmiyorum. Benim battaniyeme de öyle olmuştu bir kaç yıkamadan sonra düzeldi