Minikturtageliyor Sağ karın boşluğum ve sağ kasığım çok ağrıyor, bebek çok kasılıyor ve karnımda toplanıyor. Yalancı sancımı oluyor 34+1 olduk. Aranızda yaşayan var mı 🥺
Mrva1 Minikturtageliyor Bende de aynı ağrı var ama ben usutmeden kaynaklandığını düşünüyorum 39. Haftdayiz
Cylos Minikturtageliyor yerini genişletiyor devam ederse doktoruna danisirsin ama yalancı sancılar canim endişelenme dinlen öyle oldugunda
E_m_l Minikturtageliyor bende de aynı agtı vardi doktorum kızdı hatta niye haber etmedim diye 3 gun yatiş verdiler cıger geliltirici falan allahtan acilmam yoktu ama gitmeseymişim o agrılar açilma yaparmiş ihmal etme allah korusun ben gitmesem nerdeyse dogacakmiş bir hafta cektim ben en son doktora yazdım ihmal etme canım
Minikturtageliyor Cylos doktorum izin almış normalde cuma randevum vardı 😔 bu gün çok ağrım olunca korktum açıkcası
Minikturtageliyor E_m_l doktorumun izni pazartesi bitiyormuş salı gününe randevu aldım, ancak salı günü gidebilirim ☹️ Yarın yazar danışırım olmadı teşekkür ederim ☺️
Arzu3981 E_m_l bende 35+1 de oldu sağ karın, kasık ve belde ağrı. Devam eden bir ağrı diye bende geç gittim bana da kızdı dr. Açılmam olmamış ama düzenli sancı olsa açılma yapar dedi. Bir daha olursa evde 1 saat bekle beklemek istersen geç gelme dedi.
E_m_l Minikturtageliyor canım o zman gidene kadar iş yapma hep yat gidince içinde rahatlar ona gore yol alırsın ☺️ inşallah korkulacak bir şey yoktur 🤲🤲 korkutmada kendini sadce dikkat et
E_m_l Arzu3981 ayni durum bende de yatıyorum sadece lavoboya kalkıyorum 36 ya kadar dayansa yeter dedi doktorum ama inşallah daha fazla dayanır 🤲