gulin-35 anne06__ ıcme krem seklınde kullanırsan sıkıntı yok bazıları mıde ıcın ıcıyor hamılelıkte ıcılmıyor sadece bende afedersın hemoroıd ıcın kullanıyorum 🤷🏻♀️
anne06__ Seferyehatun elim yandı iyi geldiği söyleniyor ama internette kullanılmaması gerekir yazıyor bilemedim
Seferyehatun anne06__ bence kullan ne olacakki, ben surekki kullanıyorum, affına sığınarak goguslerimde kilodan sebeb tahriş oluyor onunla geçiyor, kortizonlu kirem yerine sürüyorum,
2bebek3gebelik Kantaron bir bitki ve direk içilen birşey değil internete ne sorsan kanser vs diyor bazı şeylerde fazla abartılıyor karnıma sürüyorum başka sürende çok tanıyorum el yapımı alıyorum başka katkı maddesi yok içinde güvenilir yani bir sorun da olmadı bugüne kadar
gulin-35 2bebek3gebelik icen cok kısı var banada tuhaf geldı bılmedıgın seyı ıcmek hemoroıd ıcın ıc dedıler ama asla ıcmem krem olarak kullanıyorum
2bebek3gebelik gulin-35 hemoroid için içildiğini ilk defa duydum. Kantaronu eşim için almıştım zamanında ama sürmek için içmek için değil baya faydası oluyor sürmeyle içme sakın
Elifnev anne06__ ben hamile değilken yanik icin kullanmistim. Hicte bi etkisi olmadi. Yani bosuna riske atmayin kendinizi
gulin-35 anne06__ sur sur ıyı gelıyor gercekten annemınde elı yandı dudukluden ız kalmadı hıc hep ondan surdu
Diilruba anne06__ 39 haftadayım Şuan hemoroit problemim var ve kullanıyorum hiçbir sakıncası yok arkadaşım eczacı onun tavsiyesiyle başladım hiç sakıncası yokmuş sizde kullanabilirsiniz
gulin-35 2bebek3gebelik ıcılıyormus benımde garıbıme gıttı ama ıcmıyorum sadece suruyorum bakalım ınsallh fayda gorururm bır haftadır mahfoldum sızde hemoroıd ıcınmı kullandınız ıse yaradımı