Gulsah60 Merhaba kızlar hpv testi yaptırmıştım okuyanlar bilir. Bugün testim çıktı negatif 🥰🤲🏻 Yani biz çok şaşırdık eşimden bana üç yıl boyunca geçmemiş olması Allah’ın bir mucizesi🙏🏻 Çok şükür binlerce kez şükürler olsun bütün sıkıntım bitti gitti. Sizinle de paylaşmak istedim .🥰
Gulsah60 Tugbayilmaz-_-53 dua edenim çok oldu ben hep buna inanırım 🙏🏻 rabbim kabul etti 🤲🏻 Siz ne durumdasınız sağlık açısından
Aycha Gulsah60 Merhaba, Her gittiğim doktor farklı bir teşhis koydu o yüzden tam olarak neyim var ben de bilemiyorum. Yumurtalıkta kist, rahimde miyom, rahim ağzında polip, şimdiye kadar söylenenler, kime inanacağımı şaşırdım.
Tugbayilmaz-_-53 Gulsah60 şu an bir sorun yaşamamıyorum ilk evlendiğimde yaşamıştım doktorum sezeryan öneriyor ama ben normal doğum istiyorum hala
Semaydn_20 Aycha merhaba bana da miyom teşhisi kondu ameliyata gerek kalmadan medikal bir pedle kurtuldum çok şükür.
Gulsah60 Aycha çakmak Erdem hastanesi Zeynep Yeşim hanıma gidiyorum ben çok memnunum görünmek isterseniz önerebilirim
Aycha Semaydn_20 Merhaba, medikal ped dediğiniz tedavi nasıl uygulanıyor ayrıca doktorunuz İstanbul’da ise; ismini vermenizi riva ederim. Teşekkürler.
Gulsah60 Tugbayilmaz-_-53 başka bir doktora daha görünün isterseniz şuan bir sıkıntı yoksa normal Doğum neden olmuyor ki
Tugbayilmaz-_-53 Gulsah60 şuan bir sıkıntı yok ama hpv çocuk kanaldan geçerken onu etkileyebilecek bir virüs dedi. Araştırma yaptım bu konuda çok çok düşük ihtimal o yüzden normal doğumu deneyeceğim inşallah