Ozlem6161 Aralık 16 adet tarihim bir buçuk aylık hamileydim yani 6 hafta ediyordu şimdi Temmuz’un 5 i kaç haftalık olmam gerekiyor kafam karıştı yardımcı olursanız
AnneyimHamileyim Ozlem6161 Bilgilerini yazıyosun happymom ilk sayfasında (bebeğim) olan bölümde yazıyor kaç haftalık olduğunu ve doğuma kaç gün kaldığını
EsraKaraku Canım son adet tarihin 16 aralıksa tahminlerime göre 28+6 haftalıksın yarın 29 haftalık olucaksın ☺️ Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ☺️
EsraKaraku Ozlem6161 tam 8 haftalık değil 7.5 aylıksınız 2 hafta sonra falan 8 olucaksınız kontrolünüzde doktorunuza sorun hem kaç haftalık hemde kaç aylık olduğunu doğru bilgiyi doktorunuz verir ☺️
EsraKaraku Ozlem6161 sizin son adet tarihiniz önemli eğer 16 aralık son adet tarihinizse benim dediğim gibi
Ozlem6161 EsraKaraku doktorum bana Ağustos’un başında gel ameliyat günü vercem dedi bugün geldim kontrolden geldim
parasetamoll Ozlem6161 ay ben 24 yazmışım şimdi okuyunca anladım 16 aralıksa 28 hafta hatta 29a az kalmış oluyor 😂 ama siz gittiğimde hamileydim falan demişsiniz anlamadım
EsraKaraku Ozlem6161 sezeryan erken Doğum olucak o halde sizin,16 ağustos 8 aylık olucaksınız hesabıma göre
AnneyimHamileyim Ozlem6161 Ayarlarda son regl gününüzü girdiniz mi? Okadar olamaz bence benim son adet 29 aralık 26+2 haftalığım sizde 2 hafta öndesiniz hemen hemen