Fatmagungor14 Meleginannesiii merhaba kan pıhtılaşmasında homozigot mu heterozigot taşıyıcı mı olduğunuz önemli ona göre ilaç verılıyor ben heterozigot oldugum ıcın coraspin kullandım sadece herşey yolunda gitti ve suan doğumuma 13 gün var
Meleginannesiii Fatmagungor14 hic bilmiyorum inanın ki sadecee ultrason kontrolü yaptı ve ilac yazdı yarin randevum var gidince anlariz
Fsm Ben de coraspin kullanıyorum canım ilk gebeligimde gebelik zehirlenmesi yaşadım yoğun bakımlik oldum doğumdan sonra… Bunda doktor bunu yazdı gebelik zehirlenmesi icin
Ankaku Meleginannesiii iğne daha etkili haptan yeterli olup olmayacağını bilemez ki hem iğne hem kan sulandirici iğne kullanıyoruz bemce konuşun bende bunu yetersiz gördüm diyin
NurCeren00 Meleginannesiii eğer pıhtılaşma varsa mutlaka başka bir doktora daha sor canım :/ imkanı yok sadece hap vermesinin. Çok saçma
NurCeren00 Meleginannesiii benimde genlerimde pıhtılaşma çıktı oksapar 4000 + 150mg ecopirin kullanıyorum. Pıhtılaşma testi pozitif olup iğne vermemek mümkün değil. Çoğu gebelikte pıhtılaşma testi yapmadan bile iğne+hap veriyorlar. Perinatolojiye görünün derim. Sizi korkutmak istemem ama Allah korusun pıhtılaşma yüzünden son haftalarda bile bebeklerini kaybedenleri okudum.