Didemmmmm Meleginannesiii kan pıhtılaşmam yok ama daha önce 2 kaybım olduğu için tedbir amaçlı olarak 1 aydır coraspin kullanıyorum. Doktorum 1 ay daha kullanmamı söyledi.
Kdrelk Bnde kan pıhtılaşması var sadece coraspirin progestan vitamin ve multiivitamin kullanıyorum doguma kadar kullanıcam
Meleginannesiii Kdrelk bana da coraspin magnezyum folik asit yazdı progeston da yazdi ama ağrın oldukça iç dedi bide bulantı için bi hap yazdi
Aycicegim Nvkdkdkd şuanda 7+6 haftalık dün corasprini bıraktırdı enoxa devam ve başka iğne ilaçlarda kullanıyorum önlem amaçlı tüp bebek olduğu için
Kdrelk Meleginannesiii bnde bulantı hapı kullanıyorum ama bna ağrın olursa demedi aksine her gittiğimde hep uyarır hiç bir şekilde aksatmıyorsun düzenli kullanıcaksın diye de uyarır
Seydacann Meleginannesiii benim 2 sene bebeğim olmadı diye önlem amaçlı yazdı düşüğüm falanda yok daha önce.yani sizin pıhtılaşmanız varsa sanki yazması gerekirdi yanlış bişey demek istemiyorum tabi ama. Bence bir doktora daha gidin
Aycicegim Meleginannesiii Amin cümlemize inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi🕊️
Yenigelin543 İlk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı pıhtılaşma testi yaptırmadım hiç ama doktorum tedbir olarak ecoprin 150 mg kullandirtti baştan beri 28 haftalık olduk çok sukur
Meleginannesiii Kdrelk tuhaf bir doktora denk gelmiş gibi hissediyorum su an 🤭😅 bende ağrım olmayınca içmemeye başladım
Meleginannesiii Kdrelk alanya yaşam hastanesine gidiyordum ama bugün baskent hastanesinden randevu aldım