Sevcancan1 Happyasya merhaba ben nagihan hanimda dogum yaptim benim sezeryandi istege bagli ayni zamanda epilepsim vardi ilac saatime kadar dikkat etti he normal dogumda nasil bilmiyorum 2.ye hamileyim yine kendisine gidiyorum acikcasi cevremde herkese de tavsiye ediyorum🙂
Crnbdk Medipol megada Nagihan hanıma talipliyim ama bir kez Ayfer hanıma muayene olmak durumunda kaldım , soğuk bi doktordu pek sevmemiştim sadece bunu söyleyebilirim
Happyasya Crnbdk sadece doğum için gideceğim için bi doğuma da çok para dökmek istemiyorum o yüzden operatöre mi gitsem diyorum kafam karışık 🤦♀️
Minikyolda Sevcancan1 merhaba doğum sonrası epilepsiyle ilgili bir sorun oldu mu nöbeti tetikleyen veya bebeğe geçti mi? Bende epilepsiyim de ilaçlarım 2 katına çıkarttık şuan dozu çok yüksek , emzirme döneminde bebeğe sütten geçecek diye korkular içindeyim
Sevcancan1 Happyasya ben 3 sene once sezeryan 2200 e oldum suan için 7 8 binden bahsediliyor ama normal doğum fiyatini bilmiyorum
Ysmnysfkn Ayfer hanım a gidiyorum gayet ilgili ve muayenesi de uzun sürüyor ilaç tahlil takibi hepsine dikkat ediyor