zehra33 Arkadaşlar bebişin boyu ultrason kağıdında yazıyor mu acaba doktor bana kilosunu söylüyor hep boyuyla ilgili bişi söylemiyor🙄 17 cm diye bişi yazıyordu ultrason kağıdında ama emin değilim sizin bebişlerin boyları ne durumda? Ben doktorla boy konusunda hiç konuşmadığım için iyi mi kötü mü bilemedim🤯🙄
sudamlasi zehra33 crl boy demek😌 benim 17+3 te 17 cm di ama takılmayın genetikle alakalı boy vs sağlığı yerinde olsun o yeter
zehra33 sudamlasi hımm bida bakim bi o zaman☺️ Tabi ki sağlıklı olsun gerisi önemli değil de meraktan boy konusu aklıma takıldı hiç söylemedi çünkü Doktorum hep kiloyu söylüyordu ☺️
Sevdemine Ben de dün dr a gittim.. aynı hafta aynı boy canım.. normal değer bu şekilde sanırım.. kilosunu ben de sormadım.. 16. Haftaya kadar hiç kilo almayan kendimi üç haftada üç kilo almış görünce tartıda.. şaşkınlıktan unuttum sanırım🙈☺️
zehra33 Sevdemine ☺️ Ben de 2 kilo almışım zaten aaa o zaman iyi gidiyo diyebiliriz canım☺️ Merak ettim hiç boyunu söylemeyince aklıma geldi öyle
sudamlasi zehra33 o anda o kadar heyecanlı oluyosun ki sorcaklarını da unutuyosun ben cinsiyeti sormayı unutmuştum mesela 😄
zehra33 sudamlasi hahaa evet ben aklımda hazırlıyorum iyce tekrar ediyorum gidene kadar ama bebişi görünce Leyla oluyorum her şey gidiyor aklımdan 🤣🤣 çıkınca aaa şunu sorsaydım diye kendi kendime söyleniyorum ancak 😁
Zulal09 Evet bebişten bebişe fark eder canım kilosu boyu ben geçenlerde rahatsızlanmıştım o zaman gittiğimde 23 cm 360 gr demişti bi hafta sonra tekrar kontrol için gittiğimde 26 cm 420 gr olmuştu ultrasonda yanıltıyor sanırım tam kilo konusunda çünkü arkadaşıma daha zayıf demişlerdi doğduğunda daha kiloluydu çok farketmiyor tabiki de 100-200 gram 😊
zehra33 Zulal09 tabi kesin olmuyo boy ve kilosu cihazdan tahminen çıkıyor☺️ Ama insan merak ediyor boyunu,yüzünü, kime benzediğini hep ondan heyecan duyuyoruz bence ☺️
sudamlasi zehra33 😂Evet aynen en iyisi eşini tembihlicen sen bunları bunları sor diye bizim kadar heyecanlı olmuyolar
zehra33 sudamlasi 🤣🤣 o da unutuyorsa napcaz 😛 çok heyecanlı eşim de ben gibi ilk olunca biraz böyle olunuyor galiba