Gizemis Kızlar 24. Hafta ayaklarda hafif şişmeler normalmi. Yani eski ayağıma göre ayağım biraz büyümüş gibi 😂
seyhanmiray18 Gizemis bende 34 haftayim 1 haftadr ayaklarim cok sisiyo internetten baktim gebelikte odem el ayak sismeleri icin normal diyo bol su tuketmek lazmmis
Gizemis metehaninannesiii yani ne demek ödem başlangıcı. Kötü birşeymi? Sizde hiç olmadımı? Neden olurki. Cok soru sordum ama
metehaninannesiii Gizemis kuzum hareketsizlikten olur tuzlu gıdılar tüketme tursu özellikle çok yeme ayaklarda ellerde ayak bileklerde yüzde şişkinlik olur oda size sıkıntı olur yuruyus yapın ve bol su tuketin
Gizemis metehaninannesiii ellerimde falan şişme hiç yokda sadece ayağım eskiye göre biraz yanlardan ödemli gibi. Çok değil ama
ElifBademmm Havalar çok sıcak ve neme bağlı el ayak şişmeleri olabiliyor. Bol sıvı tüketin ve tuzlu yememeye çalışın. Doğumdan sonra herşey normale düzelecektir. Ayrıca doktor kontrolünüzde ödemlerinizi gösterin onunda bilgisi olsun
Cicek10 Gizemis sıcaklardan ben 30. Haftadayım bu zamana kadar olmamıştı ama iki gündür o kadar sıcak ki ayak bileklerim kayboldu resmen bastırıyorum öyle çukur çukur kalıyor ama hamilelikte çok normal sadece yüzünüz elleriniz aniden ödem toplarsa o zaman sıkıntı
Ebruclkoz Gizemis 30haftalık olduk en başından beri ödemim vardı hala var bi sorunumuz yok çok şükür ama şişliklerim inmiyor tuzuda kessem suyuda içsem 🤷🏻♀️
Annesininbitanesi1 Gizemis Kızlar benim daha 15 haftalık ama ayaklarım ellerim çok şişti tuzluda yememeye dikkat ediyorum ayakkabılarımı giyemiyorum resmen 15 haftada başlayan varmı ödemi
Annesininbitanesi1 Gizemis çalışıyorum sürekli ayaktayım etkisi varmı bilmiyorum özellikle ayaklarımın üzerine basamıyorum acıdan
metehaninannesiii Gizemis işte o tuz mahvediyor bende öyleyim birde ayaklarını aşağıda tutma ayakların altına yastik koy
bebeklerim2 Gizemis bebeğiniz kız mı :) oğlumda ödem hiç olmamıştı şimdi kızıma hamileyim 37 haftalık ayaklarım falan fena şişti 😅
Szeys bebeklerim2 Yaa öyle oluyor değil mii. Oğlumda o kadar iyiydim ki küçük karnımla kilo almayan ben. Şimdi günden güne tartıda oynamalar görüyorum anlamsız bir şekilde😅 burnum şişti yüzüm çirkinleşti resmen ve ayaklarım çok şişti yanıyo😒 gerçekten kız ve erkek bebeğe hamilelik arasında ciddi fark var