Hatice4446 Kullananınız varmı acaba gaz için veya diğer şeyler için etkisini gören varmı bebekler de almayı düşünüyorum ama işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum 🤷♀️ Birde hangi sayfadan alıyorsunx çünkü bi çok sayfa var
Zeynep_elam Hatice4446 kız kardeşim ve ablam kullanıyor çok faydasını gördüler özellikle ateş konusunda nasıp olursa bende alicam
KucukAnne538 Hatice4446 kızım 6 7 aylıkken aldım taktım şuanda neredeyse 14 aylık olduk çok memnun kaldım hala takıyorum hiç çıkarmıyorum instagramdan kehribar_kolyemm sitesinden aldım sertifikalı ve orjinal geldi.
TubaEla Hatice4446 kızımda kullandım salya ateş hiç olmadı kolay çıktı sadece diş içinde değil faydası çok tavsiye ederim. Ben instagramdan sofimaya sayfasından almıştım
zcelik Dolap uygulamasından az kullanılmış 2. El aldım fiyatı çok uyguna geldi. Suyun altında 5 dk tutunca kendi kendini temizliyo zaten. Düşünenler uygulamadan alabilir
Gunes_han Hatice4446 Bizim de ateş sorunlarımıza iyi gelmişti. Oğlum 7 yaşında hala takıyoruz. Şimdi bir oğlum daha olacak hemen ona da aldım bir tane