Becausefirstmom Covid atlatıp d dimer değeri yüksek olan var mı ne kadar zamanda düzeldi değerleriniz?
Mrve2424 Becausefirstmom bennn. Kovitin son gunlerinde tekrar olcturdum hala dusmemisti. Hergun kan sulandirici igne oluyorum doguma kadar igneye devam dedi dr. Haftaya bi daha tahlil istiycem bakalim dusmusmu
Mrve2424 Becausefirstmom sagol canim. 35 haftaligim. Pazar gunu bitti covitim. Deger 1800 dü. Baya yuksek korktum. Ama doktr bu deger tek başına bise ifade etmez hamileliktende yukselmis olabilir igneni vur korkma dedi. Senin deger kaç
Becausefirstmom Mrve2424 biz de 35. Haftadayız canım benim 8000 lerdeydi şu an 4000 de kan sulandırıcı kullanmama rağmen sabah akşam 6000 lik oksapar vuruluyorum 59 gün oldu atlatalı hala düşmedi :( 1800 ü görsem çok sevincem :)
Mrve2424 Becausefirstmom gorursun insallah canim korkma igneni vurul dua et. Zaten şurada 2 hafta daha atlatsak Allahin izniyle bise olmaz insallah. Ben gunde 1 tane vuruluyorum 4000lik oskapar.
Becausefirstmom Mrve2424 yani doktor dıştan görünen bir şey yok iyi gibi dedi ama bilemiyoruz bu hastalığı dedi çok şükür bir sorun yok hareketlerini falan sürekli takip ediyorum
Becausefirstmom Mrve2424 aynen inşallah atlatırız canım beni kaygılandıran acaba sezaryen olursak bir sıkıntısı olur mu
Mrve2424 Becausefirstmom aynen bende oyleyim surekli hareketlerini sayiyorum. Ama sanki gelisimi yavasladi gibime geldi. 35 haftada 2.250 gram. Seninkinin gelisimi nasl canim
Becausefirstmom Mrve2424 bizim de 2419 idi kilosu 2300-2500 arası normal deniliyor ama bence sende öyle düşün korkma hiç
Mrve2424 Becausefirstmom canim kan sulandirici 12 saat etki ediyormuş 12 saat sonra etkisini kybediyo diye okudum. Sezeryan olursak o gun igne vurulmayiz sorun olmaz heralde. Yoksa doguma kadar kullanin diyerek bizi riske atmazlardi heralde. Oyle dusunuyorum.