napoliten_ Demin tuvalete gittim affedersiniz, iç çamaşarımda daha önce hiç görmediğim beyaz sümüksü böyle yapış yapış birşey geldi, hatta dokundum emin olmak için parmağıma da yapışıyrodu.Bu arada 37-4 günlüğüm
HicranKzn napoliten_ bende nişan olarak biliyorum. İlla kırmızı olması gerekmiyor. Doktorunuza gidin bence haftanızda gelmiş. Bebek geliyor sanırım🤗
zehraannesi napoliten_ cok endiselenme ama buyyk ihtimal nisan gelmis doguma hazirlikli ol nişan gelir gelmez hemen dgum baslamaz allah smdiden kucagina almayi nasip etsin
Eminetekin Rengi önemli böyle durumlarda eğer beyaz krem sarı gibiyse normal dir yalnız enfeksiyon belirtisi olabilir ama kahverengi kırmızı ve koyu tondaysa hayırlı olsun doğum tıkacın açılmış doktorunu ara bilgi ver
Neroizm Mukus tikaci dedigimiz halk arasinda nisan denen sey kulodunuza gelen sey. Doktorunuzu arayin ve dogumunuzun baslamak uzere oldugunu bildirin. Simdiden hayirli olsun. 🙂
napoliten_ Neroizm ya emin misiniz hani böyle sümüksü jel gibi beyaz birşeydi, hafif kasılmalarım ama çok değil ara ara
napoliten_ beyzanur06 beyaz akıntı değildi bende de var ne zamandır , bu sümüksü jel gibi eline yapışıyor aldığında
napoliten_ HicranKzn kasıklarımda ağrılar su ama şiddetli değil , dün nst de sancılarım çıkmıştı ama ben hissetmiyorum.Henüz nişanım ya da suyum da gelmedi ama bilmiyorum 🤔
duyg napoliten_ o jel dediğiniz tıkaç. Rahim ağzınız yumuşamaya başlayınca o düşer ve doğum kanalı açılmaya başlar. Sancılarınız biraz şiddetlenecek. Sıklığını takip edin. 5dakikada bire düştüğünde bilinki o gün doğurursunuz Allahın izniyle
Kmelikem napoliten_ aynı şey bu akşam bende de geldi ve bütün gece kasılmalardan döndüm durdum. Sancılarım artacak mı diye bekliyorum 39+2 yim
Esrakm Bende 37+5 im bayadir hep geliyor bende de bir kere gelen bisey degil. Nişan olduğunu düşündüm bende ama değilmiş.
Leylaa124 napoliten_ benm hep beyaz krem olur akıntım ilk günden beri eger cok sümüksü degilse bence normal