Funda2735 Sizin bebişler de mi böyle oldu anneler benimki ille de bugün coşuyor elini koyunca bile artık sarsıyo 😂😍💙🤲🏻
BlueButterfly Funda2735 benimde öyleydi nazar degdirdimde hic hissetmedim sonra maşallah de.fazla söyleme teyzemin nazari değdi bide
Funda2735 Akoalalover yerim onların minik ellerini ayaklarını ya hbir tekme bu kadar güzel olamazdı 😂😂
Funda2735 BlueButterfly ayy annenin nazarı çok değer diyorlar doğruymuş desene maşallah tabi kız bütün yavrularımıza maşallah 😍🤲🏻
yamacin_annesi BlueButterfly çok doğru demişsiniz valla bana da çok nazar değiyo maalesef oyuzden söylemiyorum artık kimseye çünkü bir kaç hafta önce o kdr hareketliyken birden sanki hareketleri kesildi çok korktum . Gerçekten bazen saklamak gerek
BlueButterfly Funda2735 bende çok söyledim söyledim gezdim valla hala saf gibi çok iyiyim diyorum sorana ertesi gün yamuluyorum
BlueButterfly Funda2735 estağfirullah ama sen deme bencede çok deyiyo milletin nazari diyorum ya öz teyzemin degdi
Buseninannesi_21 Funda2735 Bende 21 haftalikken çok hareketliydi 😊 şimdi 31+6′yiz 32 olduk da denebilir. 😊
Buseninannesi_21 Funda2735 Çok hareketli Aman hareketli olsun canim hareketsiz olup için içini yiyeceğine durmasin daha iyi 🙂
BlueButterfly yamacin_annesi ben soluğu hastanede almıştım kalp atışını duydum da rahatlamistim çok deyiyor gerçekten pis nefis işte bir masallahi bile içten demeyenler var