Cns34 Eylulunannesi-2 zaten doğumu tetikliyormuş ilişki o yüzden kısıtlamadım ben zaten doğurmak istiyorum artık ağırlaştım iyice
Eylulunannesi-2 Cns34 bende sıcakta dayanamıyorm 🙄 eşim yanaşmıyor bende istyorm. Bi sürü yöntem var hemen hemen hepsini yaptm sayılır
Gktrkzbn2020 39+3 de karnıma bi ağrı girdi nisanım gelmiş gece de suyum geldi. Normal sancı nasıl oluyor bilmiyorum sunni sancı ile doğum yapmıştım
ruveyda98 Cns34 benim karnımdan girdi resmen dolanıyordu karnımın içinde ilk düzensiz ddi 10 dk 7 dk 5 dk aonra düzenli girmeye bailadı her 3 dk 1 ama dayanılmaz derecede zaten o sancılardan sonra doğum yakın demek
Eylulunannesi-2 Cns34 ciddmsn allah yardmcn olsn ne olur banada dua et tez zmnda kucagmza alalım sendr insallah saglıkla kolayca doğum yap 😊🙏🏻 hikayenide yaz bize…
Cns34 Eylulunannesi-2 yazıcam Allah razı olsun inşallah siz de bir avazda doğrususunuz sizin kaç haftaydı
Eylulunannesi-2 Cns34 38+2 cnm… Amin saol insallah 🙏🏻 ben marmaristeym de sıcaklara dayanamıyorm. 39 haftamı gecerse sezrryan istycem 🙄sanrm