Damla________ Mrvgvn ben istanbul ama aklıma geldi benim üst komşu Hataylı içli köfte yaptı verdi allahım o nasıl lezzetli biseydi öyle ben yaptım olmadı ince bulgur yerine pilavlık bulgur kullanınca 😬
GizemDksz Mrvgvn merhaba. Ben de Hatay Antakya'dayım. İzmir'liyim buraya gelin geldim. Defne Hastanesi Haydar Mısırlıoğlu'na gidiyorum. 36. Haftamdayım. Doktorum mükemmel bir insan. Çok memnunum. ☺️😊
Mrvgvn Damla________ hahaha😂 işi bilene bırakmak lazım ben Hataylıyım daha tek başıma yapamıyorum 😂 iyi ki anneler ve kayınvalideler var😀
Mrvgvn Deletedmom18 22 haftalık canım :) evet çok kalabalık randevu alamıyorum ama doktor çok ilgili o yüzden bunu tercıh ettim. Sizin doktorunuz kim ?
Deletedmom18 Mrvgvn bende 33+6 günlüğüm Candemir bilekliye gidiyorum benim doktor da maşallahı var baya baya ilgili Güleryüz’lü Allah razı olsun kendisinden
Mrvgvn Damla________ herşeyi deneyerek öğreniyoruz bi daha ki sefere inçe bulgurla çok güzel olur inşallah 👍🏻😃
Deletedmom18 Mrvgvn aynen az kaldı hayırlısından bir gelse sende bu haftaları görürsün inşallah zaman çabuk geçer de bebeğini sağ Salim kucağına alırsın
Mrvgvn Deletedmom18 evet çabuk geçiyor zaman 😃 bir kızım var ikinciside kız olacak inşallh 👭 heyecanlıyım 😍
Deletedmom18 Mrvgvn ay ne güzel maşallah rabbim acılarını göstermesin benim ilk gebeliğim çok korkuyorum zaman yaklaştıkça bayılacak gibi oluyorum