hly_3001 10 haftalik gebeyim yuzumde cikan lekenin haddi hesabi yok gunes lekesi gibi cikti , kizlar krem önerebilir misiniz. Kullanıp memnun kalanlar kimler 😇🙏🏻
Mom726272 hly_3001 bende de vardı yüzüm kızardı her zaman ki kullandığım krem alerji yapmış gibi kızarttı yaktı yüzümü en son bepantol sensiderm kullandım şükür geçirdi minicik bişey ama çok pahalı ya bioderma Atoderm krem almayı düşünüyorum bide güneş kremi güneş kremine karar veremedim procsin ve mustela arasındayım
Ayse32 hly_3001 kızlar bilimsel birşeyi var mı bilmiyorum ama yengemin yüzünde koyu leke çıktı gebelik maskesi dediklerinden ne yaptıysa geçmedi bebek doğduktan sonraki ilk kakasıyla pamukla sildi ve bir haftada geçti deneyenlerin olduğunu biliyordum duymuştum araştırabilirsiniz böyle şeyler var mı 🤷🏻♀️
Bett_blog hly_3001 32+4deyim lekem yok çok şükür şuanlık ama yüzümde benlerm vardı azcıkta çillerim ben sinoz güneş kremi yüz temizleme jelimi leke kremi ve beyazlatıcıbkrem aldım
Mom726272 Ayse32 ciddi olamazsın 😅 nasıl yaptı kim dedi böyle bişeyi ya belki sürmesede geçecekti tamam kendi bebeği de kakasını da yüze sürmek nedir doğumdan sonra terlemiş saçını sürmekte geçirir derler ben bunu bildiğim halde inanmadım geçer dedim bişey yapmadım ½ aya da geçmişti
Ayse32 Mom726272 😀😀 valla insan bi duyunca yok artık diyor biraz araştırdım sonra bebeğin ilk kakasında cok farklı vitamin bulunuyormuş be bu tarz şeyler yapanlar çokmuş ama yine de bi süre sonra geçer kendiliğinden diye düşünüyorum 😊 yengemin cok koyu ve ağız çevresinde olmuştu doğuma kadar zaten denemediği kalmamıştı son çare yaptı ve çabuk geçirdi 😊😊
hope-full hly_3001 Solante pregna al canım güneş kremi hamileler için evde bile sür mutlaka. Ben uyanınca yüzümü yıkadıktan sonra ilk iş kremi sürüyorum leke olmasın diye dışarı çıkarken de yenile mutlaka