Momycik Pamugunannesi1 bence uğraşmak istemedi yalap şap bakıp bebegin iyi dedi bide 37. Haftaya gelmişiz cinsiyetini söylüyo onu biliyorum zaten sen bana doğumdan haber ver 😤
Pamugunannesi1 Momycik Hayır bilgilendirmemesi saçma elinin altında ultrason var yap çatı muayenesi 37 hafta da bişey net belli olur Yani sonuçta çatı müsaitse beklenir değilse sezeryana gün alınır doktorun umursamaz
Fatmanurvehashas Momzie hamileligin sonlarinda mi goruluyor bu olay? Bi de acaba ne sebep oluyor biliyor musunuz? Dikkat edecegimiz bir sey varsa dikkat edelim
Deletedmom_5 Fatmanurvehashas 28-29 haftalarda da görenler varmış canım sadece sonlarda olmuyormuş ama erken haftalarda olunca boynundan geri çıkarabiliyormus
Momzie Fatmanurvehashas belli bi sebebi yok doktor içerde ki tek oyuncağı kordon bebeğin demişti… Baslarda olsa bile kendisi açıyor önemsenmiyor bu kadar ama sonlara doğru yer kalmadığından bebek açamıyor ve doğumu erkene alabiliyorlar duruma göre…
-incivera Momycik benim bebeğim 31 haftalıkken kordon omzundan geçiyor ama daha çok zaman var o zamana kadar daha çok yer değiştirir demişti görmemesini bende anlamadım