Dbe24 aylul0 her bebeğe ve ultrasona göre değişiyor benim en son ultrasonda 3.300 dü 3.505 doğdu ama eksik çıkanda var
aylul0 emeell açılmam başlamış da olur da bir iki haftaya doğum olursa bebeğimin kilosu az çıkar diye korkuyorum 🥺
emeell aylul0 bu arada benim şuan ikinci hamileliğim ve ilk kızım daha 10 aylık 😂 sorukarınız varsa alabilirim
emeell aylul0 hiç korkmayın öyleyse kilosu düşük vs derlersede aldırmayın 1900 doğup gayet sağlıklı büyüyenler bile var ki 36 hafta daha 1 haftada bile 2800-2900 olur iyi beslenin sadece. Bol meyve su
emeell aylul0 bu kilo sıkıntısı hep olacak dert etmeyin cidden , kızım 3250 doğdu ama sonrasında kilo alımı az oldu mesela yani anlayacağınız her türlü zorluklar yaşanıyor ama soeun etmeye değmez bile tecrübe diyorum 👍
aylul0 emeell bir haftada 100 gram almış o yüzden taktım biraz, yakın zamanda doğarsa küveze girmesinden de korkuyorum da
emeell aylul0 küvezede girsin ne olacak , ahh ilk annelik diyorum çok iyi anlıyorum sizi elinizde değil, bende 2 gün sarılıktan hastanede kalmıştım daha kızkm 3 günlükken ne oldu peki şuan 10 aylık bi sıpa 😂
emeell aylul0 akışına bırakııınn kilo vs hiç takılmayın gerekiyorsa hastanede de kalırsınız rabbim bi şekilde kolaylık veriyor büyüyorlar inanın bana
Buseclkl aylul0 başından beri takip eden kadın doğum doktoru 3200 53 cm dedi 1890 42 cm doğdu kiloda boyda söylediği gibi olmadı detaylı ultrasonda herşey güzel dedi radyolog ama doğunca bi çok şey öğrendik doğum yapalı 23 gün oldu bebeğim 3 ameliyat geçirdi ve malesef hala kuvezde çok zor bi durum
MerveSglk95 Buseclkl sizinkinde cok fark olmus ya benimde oglum erken dogdu 36 sonunda 2.900 gosteriyordu 3.200 dogdu aslinda ben hic kilo sormazdim cunku riskli gebelikti saglikli olmasi yeter bize sizi kide insallah bir an once sagligina kavusur