Ipeksari57 Gonul_enes Benim yine az az gelmeye başladı kokusuz bir yemek kaşığı kadar böyle ve aşırı ağrım oluyor kasıklarımda taş var sanki ölüyorum eşim doktora gidelim diye bekliyor başımda ama korkuyorum nolucak böyle bilmiyorum 🙄
Ipeksari57 Melek_Erten Pek iyi değilim canım ama Allah büyük dayanmaya çalışıyorum her an gelebilir dediler bekliyoruz bizde. Sen nasılsın canım
Melek_Erten Ipeksari57 bende bu gün bi yürüyüş yapayım dedim heryerim agriyo sanki.. aman dogursaydık hayırlısıyla yatsalardı yanimzda 😂😂 son zamanlar artik iyice zorlaşıyor hersey
Ipeksari57 Melek_Erten Valla öyle yatsa şimdi yanımda dinlesem nefes alış verişini geçecek herşey de işte son zamanlar geçmiyor 😅😅 Bunca zamanı nasıl geçirmişim diye düşünüp duruyorum şimdi 1 gün bile zor geçiyor 😅🤗 Sende dikkat et kendine canım duş al uzan 🌹
Melek_Erten Ipeksari57 aynen hafif sogukk tarzi suyla bi dus aldm miss iyi geldi valla. havalar da mahvetti bizi.
Melek_Erten Ipeksari57 allah allah kansizlik falan olabilir mi. Son dönemde kan ilaci falan öneriyorlar tahlillerine göre ama
Ipeksari57 Melek_Erten Birazdan randevum için gidicem doktora anlatıcam durmu kan vermiştim bir kaç hafta önce kansızlık yoktu ama bakalım bugün kontrolde bizi neler bekliyor 🤷♀️
Ipeksari57 Melek_Erten Gittim canım açıklık 3 cm kilosu da 3100 kg olmuş şuan bir sorun yok dedi yine eve gönderdi her an her şey olabilir hazırlıklı ol dedi bekliyorum bakalım
Ipeksari57 Aysee21 Bende baktılar ama net birsey yok dediler eve gönderdiler şuan çok belli bir şekilde gelirse suyun geri gelirsin dediler bekliyorum şuan
Melek_Erten Ipeksari57 bende beklemedeyim. Dun 2 saat arayla 2 sanci gecti devam ederse geceye giderim demistim ama sorun olmadi bekliyoruz kizin keyfini ama migde bulantilari basladi tekrar artik nefret ettim
Ipeksari57 Melek_Erten Bir de havalar sıcak insan bunalıyor valla işimiz zor 🙄 Benim de ağrılar devam ediyor ama düzensiz nolucak böyle bilmem