milena11 Chicco bun biberonunu aldım 1 tane. Şimdi bir yedek daha alacağım acaba avent mi alsam yoksa gene chicco mu alsam karar veremiyorum. Tecrübeli anneler birine alışırsam diğerini almamazlık yapıyor mu bebek
CgladaP milena11 ben ilk kızıma acente cam olandan aldım ona alışınca uzun bi müddet başka biberondan içmedi malesef. Camlarda sonra kırıldı hep şimdi baştan alacağım. Chicco hiç kullanamadım ben
benaslindayohum milena11 ben direk 4lu avent setini aldim suan kucuk olanları kullaniyoruz sütümü sagarak verdigim icin baska marka da denemedim açıkçası aventin emişi kolay ama bizim bebisin emme refleksi yavas olmasina ragmen iyi bitiryor
milena11 CgladaP chicco yenidoğan da çok kullandık bebekler seviyor. Cam almadım ben kırılmasın diye. Ama avent da iyi marka kullanışlı emin olamadım değişik mi alsam aynı mı devam etsem
CgladaP milena11 isterseniz 1 tane avent deneme amaçlı alın ama bebek birini alıp diğerini almamazlık yapabilir boşa almış da olun istemem o nedenle bilemedim 🙏🏻
milena11 benaslindayohum yarasın 🙈 bende sağarak vermek zorundayım çoğunluk biberondan alacak o yüzden yedekli olsun istedim
benaslindayohum milena11 en guzeli biri kururken digerini kullanirsin 😊gunde 8 defa 50 ccye ciktik 27 gunluguz gecen hafta 40 ccydi ama yetmemeye aglamaya başlamıştı yakinda 55 hatta 60 ccye cikariz gbi duruyor gene saat gelmeden basliyor aglamaya 😂
CgladaP milena11 evet bende korkarım hep yanımdayken verdim büyüdükçe atmayı öğreniyorlar bişekilde kırılıyor Allah korusun hepsini böyle kazalardan 🙏🏻❤️
milena11 benaslindayohum 🙈🙈 ya ben küçük alma taraftarı değilim biberonu çok da o yüzden sordum 150 lik alsam ne olacak büyüyünce de kullanır😅😅
benaslindayohum milena11 buyukleri sut sagma pompasina takmak zor diye kucukleri kullaniyorum onuda hesaba katarsan iyi olur mama verirsen sorun degil de sağarsan direk biberona sagmak daha iyi biberondan biberona aktarirken ısısı kacabilir sütünün 😊
milena11 benaslindayohum süt sağma makinesinin kendi biberonu var mamajoo onu kullanırım dediydim ona Avent de uyuyor sanırım 🤔
benaslindayohum milena11 evet uyuyor ben aniden dogum yaptigim icin hastahnde vzn diye bi marka satiliyordu onu aldik ama aventin biberonlarini takip kullaniyorm aktarma yapmamak icin 😊