Hamilebirisi_ Kızlar karnım ya da pelvik bölgem alt kısımlar değil de bebeğimin kendisinin sık sık kasıldığını hissediyorum. Bu doğumun yaklaştığını mı gösterir acaba?
Alwayshope Omerhatice acaba benim kasılmam mı var bilmiyorum böyle karnım sertleşiyor ve rahmime adet sancısı gibi sancı giriyo böyle bi 1.5-2 dk sürüyo sonra geçiyor bu gafta içinde cok nadir olmuştu ama bugün sıklaştı 35+1 im kasılma dediğiniz şey böyle bişey mi
Hamilebirisi_ Omerhatice bebek kendini kasıyor benim vücudumda herhangi bir yer kasılmıyor. Doğum sancısı böyle mi?
Omerhatice Hamilebirisi_ doğum kasilmasi onlar oluyor iste sen değil bebek kasiliyor doğuma hazırlıyor kendini
Alwayshope Omerhatice önemli mi peki acil bi durum mu cünkü kontrolümüz pzt günü bu arada cevap için çok teşekkür ederim 😍
Omerhatice Alwayshope bu zamanlarda olması çok norml Ama mesela o kasılmalar la birlikte allahh korusun kanama Uzun süren agri geçmeyen şiddetli sancilar olursa o zaman doktora görünmek gerekiyor Ama onun dışında olması normal