SecilM tco klomen ve çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız yani? Ben de ister istemez stres yapıyorum işte elimde değil
tco SecilM klomen ve catlatma ignesi ile hamile kaldim evet. Ayrica bende cikolata kistide var🤦🏻♀️ Prolaktin ilacla dustu
SecilM DilekAkkayaYksel en önemlisi o zaten. Ne desek boş, Allah ne zaman o hayırlı zamanı nasip ederse öyle olacak. Ama biz aciz kullar her şeyden medet umuyoruz
DilekAkkayaYksel SecilM aynen ole canm inan bana ogrendigimde ben heran agladim hangi doktora gitsem cocuk konusunda umitsiz konustu sonra dedimki yapicak bisey yok napalim bosver akisina birak hamile olduguma bile inanamadim kabizlik sikayetiyle gittigimde ogrendim Allahim sanada tum isteyenlerede en guzel sekilde nasip etsin
yakamoz SecilM benim de hep öyleydi her ay adet oluyordum ama ne zaman olacağım hiç belli olmuyordu. Bazen 10 gun gecikiyordu, bazen 5 gun erken oluyordu. Kısmet, bizim düzenimiz de böyleymiş 🤷🏼♀️🤭
Kumral60 SecilM canim her zaman yapmiosun ovulasyn testini ben sana taktigini aoylerim zaten ikinci cizgi hep cikiyor birkez koyu oluyor ben o gun iliski ile hep hamile kaldim esim cok calistigi icin isime cok yaradi.
cnn34 DilekAkkayaYksel 2 yıl geçmiş üstünden..😊 benimde fsh 11 erken manpoz diyolar canım amh baktırmış mıydın sen çünkü fsh sürekli değişen bi hormon stresten çok etkilenir
kalpatisi_ SecilM bende de vardı pko 6 ay ilaç kullandım sonra ilacı kesmemi söyleyince doktor hormon testide istedi sadece prolaktin 20 küsür değerdeydi onda da sıkı sütyen kullanıyomusun diye sordu o sıra bende kilo aldığım için sütyenlerimin sıktığını söyledim sıkı sütyen kullanma o yükseltmiş dedi