ogluileannesi cinsiyet tahmini yaptı doktor, erkeğe benziyor dedi :) ve bacak arası dolu görünüyor dedi bende gördüm zaten ama yanılma payı da olabilir tabi dedi :)) çok heyecanlı bi durum ya 12+4 üz bu Arada , 12. Haftalarda erkek diyip değişen oldu mu 😇
Lulemom ogluileannesi ben 🤣 ikili yaparken erkeğe benziyor ama siz yine de kimseye demeyin dedi. Göstermemişti aslında. Doktor Tahmin yapmıştı sadece. 14. Haftada gittiğimizde kesin kız dedi. Bize de gösterdi hatta 😄
gulin-35 ogluileannesi 11. haftada soylemdı erkek degısmedı erkekler daha cabuk bellı oluyor ve genelde yanılma olmuyor
nevamm1 ogluileannesi banada 12 ve 14.haftada erkek demişlerdi 17.de kız olarak kesinleşti değişebilir yani hayırlı olsun 🌸
ogluileannesi bebegimizibekliyoruz1 svl0787 Lulemom bebegimizibekliyoruz1 gulin-35 VSeherA https://www.hizliresim.com/k3xvnx1 Bu da Resim ☺️
bebegimizibekliyoruz1 ogluileannesi kesinleşesiye kadar kıyafet falan almicam mecbur gider arabalı falan alırım bi de kız olur giydirmem 😂 ay cinsiyeti falan önemli değil sağlıkla gelsin de
svl0787 Benim oğlumda 11+5te ikili taramada %90 demişti bı sonraki kontrolde çok net görmüştük şimdi 4 yaşında 😍
Ckgzlmbe Lulemom bana da kiza bnziyorr kmseye deme.dedii herkeze dedik inslhh bir kizim.var saglikla buda nasipse erkek olsa ohh bal
ogluileannesi nevamm1 evet tahmin yürüttü zaten sadece kordonda olabilir bilmiyorum kimseye bişey demem zaten şimdiden
nevamm1 ogluileannesi kesinlikle kimseye söylemeyin bana %90 kız demelerine rağmen detaylı ultrasonu bekleyeceğim çevreme söylemek için.
BurcuGorkem 12 de erkek dedi 16 da da erkek dedi 20 dede kesin erkekmiş koca pipili oğlum hep gosterdi 😂
Deletedmom54555 Bugün bende ikili taramaya gittim cinsiyet için erkek dedi doktorum 😍 ama ikili test yapamadı çünkü bebek önden gidiyor . Normalde 13 + 4 ama ultrasona göre 14+4 . O yüzden iki hafta sonra gel dörtlü yapalım dedi . Ense kalınlığına baktı normal dedi . Bakalım dörtlü yaptırırız artık 😊 bebek önden gidince sorun olur mu dedim olmaz sadece iri tombiş bebek olur normal doğum zor dedi yani sezaryen olursun dedi . Sağlıklı olsun da farketmez 😍
Brcgr @ogluileannesi banada 12+6 da gittigimde kesin erkek demisti dun gittim 16 .haftamdayim kesin olarak kiz dedi😊ne olur ne olmaz kimseye soylemeyin🙏🏻
Gamzeaydogan ogluileannesi ay bugün bende ikili teste girdim bana da aynısını söyledi 😂 kordon fln herşey burda toplanmış ama bir işaret gibi bişeyden dolayı erkek dedi ama kesin değil haftaya kesinleşir dedi benim de 12+4 😂