Ysmnoztrk2017 Merhaba hamişler 12+4 haftaliğim ultrasonum cekildi kan tahlilimi haftaya alicam ultrasona gore pozitif cikti ama dr normal oldugunu soyledi bu sekilde olan var mi yardimci olursaniz sevinirim
Oozzee Ysmnoztrk2017 pozitif çıktı dediğiniz ne? Ayrıca doktor normal dediyse neyi sorduğunuzu anlamadım?
Miss Ysmnoztrk2017 ense kalınlığı mi normal dedi nasıl sadece normal derki bende ayin 30unda yaptıracam daha kan verdinizmi o hemen çıkmıyo ama yani en azından gerekn ölçüde deseydi bari iletişim kurun doktorunuzla
Ozcndln Ysmnoztrk2017 canim özeldemi yaptırdın ve sonuçlar ne zaman çıkıyo ultrason cd si falan da veriyolarmı
Ysmnoztrk2017 Oozzee ultrason sonucu biraz yuksek dedi ama normal de dedi ve kan sonucu bi hafta sonra cikacak bnde anlamadim daha once yaptiranlarla konusmak istedim
oykuannesi Ultrasonum çekildi derken ? Pozitif cıkan ne ? Doktor benmkini ultrasonda baktıgında ense kalınlıgı normal görünüyo demişti. Kan tahlil sonuclrımı bir hafta sonra aldm şükür güzel cıkmıstı. Neyi sordunuz anlamadm.
Oozzee Ysmnoztrk2017 benim bildiğim 4.5' un altı normal. Sizinki kaç çıktı? Benimki 1 çıktı mesela, gayet güzel dedi..
Ozcndln Ysmnoztrk2017 anladım canım bende 10 haftalığim ve devlette yaptırıcam kimisi 1 aya çıkar sonuç deyince şaşırmıştım baya çok sağol vala 😊😊
Ysmnoztrk2017 Ozcndln ne demek cnm bn devlette dusunuorm dunyaya getirmeyi insallah Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
Ozcndln Ysmnoztrk2017 aminnnnn canim Allah sağlıkla kucağına bizlerinde kucağına nasip etsin bende devlette doğurmayı düsünüyorum 😉
Ozcndln aren6161 anladım canım çok sağol gününde almam süper olur tabikiii 😊😊 sonucu alıp doktoruma gidicem sonrasında
Bebegmibkliyrm Bende bugun 12+3 muayeneye gittim. Tarama testi hem ultrasondan oluo hemde kandan oluo ddi. Ultrasonda cok sukur gayet butun sonuclar cok iyi ddi. Eger icimiz rahat etsin derseniz bide kan verin ddi. Kani verdik bugun haftaya cuma cikcakmis sonucu.