Deletedmom23234 Esmabz Yok doktoruna göre değişiyor bazen doğumda bazen ameliyatta oluyorlar. Bence normal bir durum☺️ zaten olağandışı bir durum olduğunda haber veriliyor hocalara
Deletedmom23234 ertugrulunannesi O bakmıyor artık gebelere kaç arkadaş Randevu aldı da hep geri çevirdi artık gebelere bakmıyorum diye haberiniz olsun. Eralp beye alın
Esmabz ertugrulunannesi ben daha dün gittim nihan İlhan oruç diye doktora almıştım o yoktu asistanı ve yardımcısı vardı doktorlarin cogusu izindeymis
zeytinkiz Deletedmom23234 Eralp bey nasıl biri şimdi randevu aldım da ben Alper beyciyim 😄 ay sonuna kadar alper e bulamazsam eraloe mecbur gideceğim 🤭
Deletedmom23234 ertugrulunannesi Geçen gün burada öyle dediler inanın bende duyduğum kadarıyla biliyorum ama siz yine de ne olur ne olmaz başkasına alın da sorarsınız tekrar
Esmabz Deletedmom23234 evet ama asistanlar çok anlamıyor ya iyiki son haftalarim değil yazın bu sorun hep oluyor çünkü izine çıkıyorlar.
Deletedmom23234 Havva_Altun Yok onun dışında bütün doktorlara muayene oldum ama😁 iyi bir doktor diyorlar bakalım 🤷🏻♀️ keşke Adnan hoca ya veya Alper hocaya Randevu bulabilsek onlar da çok nazik ☺️
ertugrulunannesi Deletedmom23234 zaten kontrol hakkım vardı ben bilerek ezgi hanıma almıştım. Olmadı kontrol yapan doktora girerim
Havva_Altun Deletedmom23234 inşallah iyi doktordur Doğumu çam ve sakurada düşünüyorum inşallah orda olur
Deletedmom23234 ertugrulunannesi Tamam o zaman 😍 birde birşey diyeceğim 10 gün içinde randevusuz bir şekilde gidiliyor mu bilginiz var mı 🙏🏻
Deletedmom23234 zeytinkiz Alper, Adnan ve Emrah Hoca hepsi birbirinden ilgiliii😍 Eralp bey’i bende bilmiyorum ama orada hiç kötü bir doktor görmedim ya 😅
Deletedmom23234 Havva_Altun Valla hem şehir hastanesi hem de çalışanlar olsun hepsi birbirinden ilgili. Hepsi de tatlı dilli ☺️ Rabb’im iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallahh 🤲🏻❤️