Tubitarlac Evettt bugünleri de görecekmişiz demekki bende buralarda veda edecekmişim 9 aylık bir serüvenin sonuna geldik geçtik bile. Herşey film şeridi gibiydiiii resmen. Gelelim sürece şimdi 23 Haziran çarşamba günü sabah 9da yatışım yapıldı. Herşey normal doğum sürecinde ilerliyor zaten ennnn başından beri ☺️Hastanede gittiğimde ebe muayene etti ve açılmam 4 cmdi Saat 11:30-12:00 gibi sancılarım gelmeye başladı ben gayet iyiyim heyecanlıyım doğumu bekliyorum sabırsızlıkla. Sonra akşam saat 7 oldu ebe tekrar baktı ve açılmam hala 4 cmdi ben şaşırdım açıkçası bu kadar sancıya hala aynı kalması tuhaf geldi. Ve en son ebe baktığında açıklık 4 cm dedi ve bebek kaka yapmış içerde dedi ben şok kaldım öyle korkudan ne diyeceğim bilemedim. Nasıl yani ne yapacağız dedim ona karar verilecek dedi. Doktoruma haber verildi yolda geliyor benim suyumu da patlattı tabi ebe demez mi suyun kalmamış bebek kakası geldi alttan diye. Benim sancılar bir fırladı ölüyorum bildiğiniz. Çarşafları yırtıyorum odada herkes yanımda ailem eşim ebeler vs. Herkes sakinleştirmeye çalışıyor birşey söylüyor ama ben duyamıyorum acıdan 😭bağırıyorum nolur beni ameliyata alın diye kendimi yırttım. Yani hem normal doğum yaptım hem sezeryan arkadaşlar normal doğum sancısı ne demek artık biliyorum çok iyi 🤣 ameliyathaneye aldılar hemen ve spinal anesteziyle doğurdum kötü mü oldu hayır sonuçta birşey şekilde doğacaktı kızım inat etti sadece normal gelmemeye ağrıları kötü mü evet Ama geçecek biliyorum 😍💜🙈🤩🤱🏻 Veeee sizlere veda ediyorum hepinizi öpüyorum 🤩🥰
Burcuckmk Tubitarlac bende normal diye gittim açılmam olmadi en son bağırıyordum beni sezeryana alin diye 😂 hic pisman degilim sezeryan olduğuma
DenizBilge Tubitarlac Bebişiniz hayırlı, sağlıklı, mutlu, sevgi dolu bir evlat olsun inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim. Öyle ya da böyle çok şükür sağlıkla kucağınıza aldınız. Darısı heyecanla bekleyen bizlerin başına 💐❤️
Tubitarlac Ates21 Valla yalan yok ağrılı bir süreç tabiki ama bugün 3.günüm mesela idararımı gayet rahat yapıyorum büyük abdestimi de ☺️ Tabi gaz çıkarmak çok önemli kayısı suyu tek geçerim o kadar rahatlatıyor ki anlatamam 🤩 birde benim normal doğumken sezeryana geçmem sıkıntılı oldu o yüzden ağrılı oldu biraz
Tubitarlac DenizBilge aminnnn inşallah en güzel doğumlar sizlerin olsun inşallah sağlıcakla kalın 💜💜🤱🏻🤱🏻