AsenaEmre Kizlar iki gündür harkaet ederken yatakta dönerken haraket ederken felan çıt diye ses geliyor neden acaba 🙄🙄🙄
EsmamM18 AsenaEmre bebeğin kemiklerinin sesiymiş. Doktorum öyle demişti. Sanki içim de baloncuk patlıyordu çıt çıt diye :)
ASL93 AsenaEmre 3 gündür benden de geliyor ilk geldiginde biraz korktum sonra alıstım artık😂 bu arada 29+2 yiz
Periwashere belisslinaa ben de gogus kafesime vuruyor kiricak orayi heralde saniyorum. Felaket senaryolari mod on 😁
2sy Bende de cok sık oluyor. 20li haftalarda baslamisti. Bazen korkuyorum cok hareket edince özellikle o ses cikiyor. Ilk gebeligimde de cok oluyordu o yuzden icim biraz daha rahat :)
leyla_ok Geceleri sağ sola dönerken geliyor ses ama bebekten mi geliyor yoksa benim vücudumdan mı bilmiyorum 😅
Birpapatya4 Bu o kadar çok oluyor ki bende 😅😅 ilk gebeliğimde de çok olurdu bunda daha fazla çünkü bu daha hareketli özellikle sert vurduğunda çat diye 😅😅😅😅
Fatos-90 Ben de dün gece çok net duydum🤭 çıt mı desemm katır kutur mu desem 🤣😂 ben kulunçlarımı bu şekilde kıtlatamıyorum içersi rahat demek ki🤭🤭🤭