Omerraysemm Merhaba güzel anneler bn 31+4 günlük hamileyim bebeğin kilosuna 1.911 Gr dedi doktor siZce iyi mi sizlerin kilosu nasıl
Omerraysemm teachervera masalalh sizin de güzel ama bnm oğlum da kolilolu doğdu ama çok verdi inşalalh saglikla gelirler kızım da kilolu olucak gibi ama inşalalh doğunca çok vermez
Susamtanem2 tanya25 peki böyle önde olunca gebelik haftası değişiyor mu tam ifade edemedim ama 30 da 2 hafta diyince 32 olarak mı devam ediyorsunuz
Tekirannesi tanya25 maşallah 🧿 doktorunuz doğumla ilgili bir şey söylemiş miydi? Benim de 10 gün önde kızım normal doğum istiyorsan diyet öneririm dedi ama ben çok uygulayamıyorum çok acıkıyorum
Susamtanem2 Kediannesi123 tanya25 benim sat a göre 2 hafta geç döllenme olduğu için Dr ultrasona göre söyledi ama en son 1 haftaya düştü fark ondan kafam karışık
Busrazeynep42 Benim de 30+6 1950 grmdı doktorum biraz iri dedi ama doguma kadar ne olur bilemiycem suan 32+3 1hafta sonra konturolum var
tanya25 Tekirannesi Şu an normal duruyor ama çatı muayenesinde karar veririz sen yine de bebeğe gereksiz kilo aldıracak şeyler yeme dedi 🧐🤭