sabirsizmomy Merhaba hanımlar bugün size bambaşka bir konuyla geldim fikirlerinize ihtiyacım var. Eylül başında kaynım için kız isteme ve ertesi günü de bir restaurantta yüzük takma merasimi olacak.Buradan daha objektif yorum alacağımı düşündüğüm için size sormak istedim.Fotoğrafını ekleyeceğim elbise bu 2 günden biri için ve bir elti için uygun mudur? https://resimyukle.link/i/mxilh https://resimyukle.link/i/mxbAO
Kuzucccum sabirsizmomy bu arada elbise çok tatlı duruyor hangi sayfadan acaba . Neden olmasın gayet şık zarif 🥰
Esraali sabirsizmomy eltinizin ne giyecegi belli mi arkadasların dedği gibi pişti olmak hos karsılanmaz ama elbisede cok hoş
karamelito Mavi34 bence de. Çünkü gelin kızınız yüzük takma merasimi için beyaz tercih edebilir. Başka renk olsa çok güzel olur, model harika ona laf yok 👍🏻
Lulemom Model çok güzel ama bu tarz özel günlerde beyaz giymek hoş karşılanmaya bilir. Yani düğün değil söz bile olsa bence beyaz giymeyin. Art niyet olmasa bile isminiz elti sonuçta kimsenin ağzına laf vermeyin derim
sabirsizmomy Lulemom cok doğru ben modeli o kadar beğendim ki yoksa renk konusunda aynı tereddüte sahibim o yüzden danışmak istedim maalesef üretici yalnızca kırmızı ve bu rengi üretmiş 😓
sabirsizmomy Esraali ne giyeceğini henüz bilmiyorum zaten satın almadan önce onu da teyit ederim mutlaka modelini ben de cok beğendim o kadar zarif ki başka bir şeyi gözük görmüyor ama maalesef rengi 😓 yalnızca bu ve kırmızı renk üretilmiş
Mom726272 sabirsizmomy bence elbise gerçekten çok güzel ama renk beyaz olmasın yani ben olsam beyaz tercih etmem daha çok nikaha yakıştırıyorum beyazı
Beyzan sabirsizmomy yorumlarda herkes aynı şeyi söylemiş ben de kesinlikle katılıyorum elbise çok şık çok bir elti için olması gereken şıklıkta ve ortama uygun sadelikte beyaz çok dikkat çeker. Bence farklı bir renk olsa çok hoş olur. Umarım rengi vardır. Mesela bu kombin pudra pembesi ya da buz mavisi gibi bir renk olsa harika olur
sabirsizmomy Beyzan maalesef yalnızca bu rengi ve kırmızısı üretilmiş rengi konusunda aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama model o kadar hoş ki🤷🏻♀️
BusraUras sabirsizmomy elbiseyi çok beğendim çok şık ama bence başka birinin özel gününde beyaz giymek bence hoş bir davranış değil. İş başlamadan elti damgası yemeyin 🤣😅
sabirsizmomy BusraUras cok doğru 😂 ama rengini özellikle seçmedim ben modele tutuldum maalesef bu ve kırmızı rengi üretilmiş sadece
Sadece_anne sabirsizmomy Harika özellikle tesettür olması çokta zarif.. Ben asla rengine takılmadım bembeyaz değil krem tonu gibi hic problem olmaz sadece gelin hanım ile aynı rengi giymeyin yeterli..
A_S_K sabirsizmomy Model güzel. Ama gelin de beyaz tercih edebilir..yeni gelini kıslananan elti oluyorsunuz direk. 🙈